Ydra AS

Ydra sine kunder krever høy kvalitet – våre ansatte sier det er tilfredsstillende å være en del av et team som kan levere dette. Vil du være med?

Ydra er inne i en spennende utviklingsfase og ønsker nå å styrke laget med tre nye stillinger til rollene som teknisk selger, industrimekaniker og innkjøper. Hos oss blir du en nøkkel til at vi fortsetter å levere kvalitetspumper til tøffe oppgaver.

Vi er på jakt etter deg med gjennomføringsevne og øye for kvalitet. Du evner å se løsninger, og samarbeider godt med dine kolleger. Vi leter etter en faglig dyktig kollega som ønsker å bidra til et godt og sikkert arbeidsmiljø.

Ydra leverer pumper og skreddersydde pumpesystemer av høyeste kvalitet til kunder i og rundt havområdene. Gjennom overlegen kundeservice og teknologiske gjennombrudd skal vi være en katalysator for innovasjon i bransjen.

Ydra er en del av Hatteland. Siden 1971 har Hatteland gitt idéer rom til å vokse, utvikles og spres. Vi mener oppskriften på innovasjon er enkel, men ingrediensene sjeldne. Den viktigste ingrediensen er mennesker, og vi ser etter de med talent, visjoner og vilje til å gjennomføre. Hatteland Group består av mer enn 200 medarbeidere som jobber frem innovative løsninger i ulike forretningsområder. Våre merkevarer inkluderer blant andre RamBase, EMP Secure, Inosa og Ydra.

Les mer på ydra.no

Stillinger ute nå

Kunde Stilling Søknadsfrist Arbeidssted  
Stilling: Industrimekaniker Søknadsfrist: 13.10.2021 Arbeidssted: Tysvær, Karmøy Mer info
Stilling: Teknisk selger Søknadsfrist: 18.10.2021 Arbeidssted: Husøy, Frakkagjerd, Stavanger Mer info
Stilling: Innkjøper Søknadsfrist: 18.10.2021 Arbeidssted: Husøy, Frakkagjerd Mer info