Bli kjent med menneskene i HAMNØY: Espen Gismervik

Rådgiverne er vår viktigste ressurs i Team HAMNØY. Bli bedre kjent med rådgiver Espen Gismervik.

Espen startet i HAMNØY i desember 2020 og har siden det hjulpet flere kunder med å dra ansettelser trygt i hamn. I HAMNØY arbeider Espen med rekrutteringsprosesser fra A-til-Å. Han er en stødig prosjektleder og en god sparringspartner for våre kunder. Espen har overordnet ansvar for å gjennomføre grundige og effektive prosesser og arbeider også dedikert med søk og kartlegging etter kandidater.

Espen er født og oppvokst i Kopervik, Karmøys «hovedstad». Han flyttet til USA i 2008 og levde ut «the american dream» i hele 12 år før han vendte snuta hjemover igjen. Han er nå tilbake i Kopervik, hvor han bor sammen med sine 2 barn. Med en noe overdreven amerikansk aksent synger vi «Happy Birthday» for Espen den 29. juli.

Espen har en mastergrad I Business Administration fra Pacific Lutheran University i Tacoma, USA. Han har jobbet innen rekruttering og HR siden 2011. Espen er lisensiert bruker av de arbeidspsykologiske testverktøyene MAP, MAP-X, MATCH-V og Matrigma, og sertifisert som rekrutterer i henhold til DNV-standard for rekrutterere. Kompetansen og erfaringen til Espen gir han et godt grunnlag i jakten for å finne de beste folka til våre kunder.

Hva gjør deg glad?

Latter

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Er gjerne ute med båten eller på terrassen med noe godt på grillen

Hva ville du bli når du var liten?

Snekker

Hvorfor rekrutteringsbransjen?

Det var litt tilfeldig at jeg havnet i rekrutteringsbransjen. Da jeg var ferdig med masteren i 2010 var det fremdeles et labert arbeidsmarkedet i USA. Men så kom jeg over en stilling som rekrutterer, og fant raskt ut at dette var noe jeg trivdes med.

Hva er det beste med å være rådgiver/rekrutterer?

Jeg liker å bli kjent med så mange spennende mennesker, både kandidater og de som skal ansette. Det er mange utrolige selskaper der ute som vi ikke hører om i det daglige. Det er kjekt å kunne hjelpe noen finne det neste steget i deres karriere. 

Hva er din favoritt del i rekrutteringsprosessen?

Det er mange spennende deler i den prosessen, men jeg liker veldig godt førstegangs intervjuene, hvor jeg får bli bedre kjent med kandidatene. 

Hvordan ser arbeidshverdagen din ut?

Min arbeidsdag er veldig variert, og det er det som gjør den kjekk! Det er mange samtaler med gode kandidater over hele landet, jeg møter mange spennende selskaper, og ikke minst godt samarbeid med kjekke kollegaer. 

Livsmotto

Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og forøvrig kan man gjøre hva man vil.

Trenger du rekrutteringsbistand? Eller på jakt etter nye jobbmuligheter? Ta gjerne kontakt med Espen på telefon 912 49 465 eller mail eg@hamnoy.no dersom du har spørsmål om en stilling eller ønsker en generell samtale.