Bli kjent med menneskene i HAMNØY: Fredrik Abrahamsen Deilkås

Rådgiverne er vår viktigste ressurs i Team HAMNØY. Bli bedre kjent med rådgiver Fredrik Abrahamsen Deilkås.

Fredrik startet i Hamnøy i desember 2021 og har siden hjulpet flere kunder med å få ansettelser trygt i hamn. I HAMNØY arbeider Fredrik med rekrutteringsprosesser fra A-til-Å. Han er en stødig prosjektleder og en god sparringspartner for våre kunder. Fredrik har overordnet ansvar for å gjennomføre grundige og effektive prosesser og arbeider også dedikert med søk og kartlegging etter kandidater.

Fredrik kommer fra Sand i Ryfylke. Som 16-åring pakket han sakene sine og flyttet til Haugesund for å gå på videregående og høyskole her. Siste delen av studietiden tilbrakte han på Universitetet i Stavanger, før han igjen kom tilbake til Haugesund. Det siste 1,5 året har Fredrik bodd i Oslo hvor han jobber på avdelingskontoret vårt. 7. mai er en dag for feiring og vi synger hipp hurra for Fredrik.

Fredrik har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen på Vestlandet og en mastergrad i endringsledelse fra Universitetet i Stavanger. Før Fredrik kom til oss jobbet han som rådgiver i finansgruppen i Skatteetaten. Bakgrunnen til Fredrik gir han et godt grunnlag og forståelse for viktigheten med en god rekrutteringsprosess. Med livsmottoet «yte så nyte» er vi sikre på at Fredrik gir alt i jakten på de riktige kandidatene for våre kunder.

Hva gjør deg glad?

Fint vær!

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg liker å holde meg i form på ulike måter. Jeg er flink til å fylle dagene mine etter arbeid. Jeg er blitt en ivrig “supermosjonist” etter at jeg la fotballskoene på hylla, så jeg løper mye og trener mot halvmaraton og maraton. Vi er en kompisgjeng som drar på ulike løp både i Norge og i Europa for å gjøre en sosial greie av det også. Prøver også å få tid til samboer, familie og venner.

Hva ville du bli når du var liten?

Profesjonell fotballspiller

Hvorfor rekrutteringsbransjen?

Jeg har alltid vært nysgjerrig og interessert i andre mennesker. Det å få treffe så mange ulike personligheter og stifte nye kontakter, var noe som trigget meg til å begynne i rekrutteringsbransjen. Det at det er full fart og til tider hektiske dager, er også noe som trigger meg. 

Hva er det beste med å være rådgiver/rekrutterer?

Henger litt sammen med svaret på spørsmålet over. Det å få møte så mange spennende kunder og kandidater er veldig spennende. Det er også givende å få bistå kunder med få på plass rett person til rett stilling, og på den måten bidra til verdiskaping hos kundene våre. I tillegg er det givende å få være en god sparringspartner for kandidater som skal ta viktige valg om egen jobbfremtid. 

Hva er din favoritt del i rekrutteringsprosessen?

Mye er spennende i rekrutteringsprosessen, men om jeg skal velge ut en favorittdel, så blir det intervjusituasjonene. Det er også givende å ha oppfølgende samtaler med kandidater som vi har ansatt i stillinger som virkelig trives og blomstrer hos sine nye arbeidsgivere.

Hvordan ser arbeidshverdagen din ut?

Arbeidshverdagen som rådgiver / hodejeger i Hamnøy er variert. Det er selvsagt mye tid som går til intervjuer. I tillegg ønsker vi å være nytenkende innenfor rekrutteringsfaget, så vi får muligheten til faglig påfyll og kompetanseheving i form av relevante sertifiseringer og kurs. Vi er aldri utlært i rekrutteringsfaget, så stillstand er tilbakegang!  På høsten 2023 gikk vi også i gang med vår egen stillingspodkast, så jeg har også fått prøvd meg som podkast-vert. Med andre ord, en variert og spennende hverdag i Hamnøy As, sammen med hyggelige og dyktige kolleger!

Trenger du rekrutteringsbistand? Eller på jakt etter nye jobbmuligheter? Ta gjerne kontakt med Fredrik på telefon 984 72 541 eller mail fad@hamnoy.no dersom du har spørsmål om en stilling eller ønsker en generell samtale.