Bli kjent med menneskene i HAMNØY: Ida Eide

Rådgiverne er vår viktigste ressurs i Team HAMNØY. Bli bedre kjent med rådgiver - digital markedsføring og research, og fagansvarlig markedsføring, Ida Eide.

Ida startet i Hamnøy i september 2021 og har siden hjulpet flere kunder med å få ansettelser trygt i hamn. I HAMNØY arbeider Ida med målrettet digital markedsføring for å øke synligheten til både oss og våre kunder.

Ida er født og oppvokst i Kopervik på Karmøy. Hun tilbrakte sine studieår i Bø i Telemark, men har kommet seg hjem igjen til Haugalandet og bor nå i Tysvær med sin samboer. 4. august heiser vi alle flagg og synger hipp-hurra for Ida.

Ida har en bachelorgrad i Internasjonal Markedsføring fra Universitetet i Sørøst-Norge, og et årsstudium innen Digital Markedsføring. Hun har tidligere arbeidet med salg og markedsføring innenfor reiselivsbransjen. Ida har sertifisering innen Google Analytics, Google Display Ads, Inbound Marketing og Content Marketing. Hun har også flere kurs innenfor grafisk design. Kompetansen og erfaringen til Ida gir henne et godt grunnlag for å nå ut til de riktige folka til våre kunder.

Hva gjør deg glad?

Folkene mine. Hunden min Atlas. Gåturer uten gnagsår. Fint vær. God regnjakke. Mestringsfølelse. Begynne på et nytt garnnøste. Oppleve nye ting. Kaffe. God helse. Nyvasket bil. Latter og dårlig humor. Fullførte treningsøkter. Pepsi Max. Tilfeldigheter. Sommer og sol. Varme og kulde. Flotte utsikter. Teknologi og gadgets. Hytteturer. Ro og kaos. Duftlys. Lære noe nytt. En god film eller serie. Musikk. Feire. Å finne inspirasjon i små og store ting. «Pakken din er levert»-melding fra Posten. God mat og drikke. Reise og å få oppleve ulike steder og kulturer. Planlagte overraskelser. Og mye mer. 

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg liker å bruke fritiden sammen med venner og familie, i tillegg blir det også en del turer sammen med hunden. 

Hva ville du bli når du var liten?

Først var det vel noe så tullete som prinsesse eller Barbie, så gikk det over til frisør og videre til lærer, før jeg endte opp som digital markedsfører. Merkelig det der…

Hvorfor rekrutteringsbransjen?

Med bakgrunn i internasjonal markedsføring og erfaring fra reiseliv, var det veldig tilfeldig at jeg havnet i rekrutteringsbransjen.

Hva er det beste med å være rådgiver/rekrutterer?

Det jeg liker best med å jobbe som rådgiver/rekrutterer er å få muligheten til å møte mange forskjellige mennesker, med mange ulike bakgrunner og historier.

Hva er din favorittdel i rekrutteringsprosessen?

Min favorittdel i rekrutteringsprosessen må være utlysning og annonsering. Ingen utlysninger og annonseringer er like og en får bli kjent med ulike målgrupper. Oppfølging og analysering av tallene er også veldig spennende – hva fungerer? Hvilke mennesker responderer? Er det noe vi kan justere for bedre resultat?

Hvordan ser arbeidshverdagen din ut?

Arbeidshverdagen min er veldig variert. Noen dager lyser jeg ut mange stillinger, andre dager kun en. Noen dager redigerer jeg flere podkaster, andre dager ingen. Mange møter, lite møter. Kort lunsj, lang lunsj. Men, hver dag er jeg som regel innom Webcruiter, WordPress, Facebook, Instagram, Linkedin, Mailchimp og AirTable, foruten Google Disk, Kalender og Mail. Adobe sine Photoshop og InDesign, samt Canva har jeg også ofte oppe på skjermen. Som sagt, veldig variert – bortsett fra kaffe – hver dag starter med kaffe. 

Livsmotto

Om det er et livsmotto vet jeg ikke, men jeg liker Pippi Langstrømpe sin “det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert.”

Åpen for nye muligheter? Ta gjerne kontakt med Ida på telefon 993 68 003 eller mail ie@hamnoy.no dersom du har spørsmål om en stilling eller ønsker en generell samtale.