Bli kjent med menneskene i HAMNØY: Johanna Grindhaug

Rådgiverne er vår viktigste ressurs i Team HAMNØY. Bli bedre kjent med rådgiver - research & analyse Johanna Grindhaug.

Siden juni 2023 har Johanna bistått kunder med å dra ansettelser trygt i hamn. Johanna har særlig fokus på informasjonsinnhenting, analyse og kartlegging av aktuelle bransjer, segmenter og markeder, og arbeider dedikert med søk og kontakt med kandidater. I tillegg til å arbeide med rekrutteringsprosesser fra A-til-Å, bistår hun også med utlysning og markedsføring av ledige stillinger. 

Johanna er født og oppvokst på Åkra på Karmøy. Hun tilbrakte sine første studieår i Bergen, hvor hun tok en bachelorgrad i arbeids- og organisasjonspsykologi ved UiB. I dag bor hun i storbyen Oslo, hvor hun tar en mastergrad i organisasjon, ledelse og arbeid ved UiO, samtidig som hun jobber hos oss fra Oslo-avdelingen. Heldigvis for oss tar hun ofte turen til kontoret i Haugesund på LØÅ.

Kompetansen til Johanna gir henne et godt grunnlag og en verdifull innsikt i viktigheten med en god rekrutteringsprosess. Med sin positive innstilling er Johanna klar for å ta fatt på alle typer rekrutteringsprosesser.

Hva gjør deg glad?

Veldig mye! Men god mat og godt selskap er noe som gir meg veldig mye glede.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg sier ikke nei takk til en uke fylt med trening, tur- og/eller skigåing, eller det å være turist i egen by og nyte hva fine Oslo har å by på sammen med venner og familie.

Hva ville du bli når da var liten?

Tannlege.

Hvorfor rekrutteringsbransjen?

Rekrutteringsbransjen ble en retning jeg ønsket å gå inn i da jeg lærte mer om det gjennom studiet. Det var kanskje “jakten” i å finne riktig kandidat som appellerte mest til meg. Samtidig er det en utrolig spennende å få jobbe tett sammen med spennende kunder, i tillegg til å bli kjent med mange ukjente og kjente bransjer og mennesker.

Hva er det beste med å være rådgiver/rekrutterer?

Det beste med jobben som rådgiver/rekrutterer er å få være med på hele prosessen, hvor jeg får muligheten til å lære og utvikle meg i takt med teamet og bransjen.

Hva er din favorittdel i rekrutteringsprosessen?

Min favorittdel av rekrutteringsprosessen er nok Å-en – ingenting slår følelsen av å stå på målstreken med den perfekte kandidat som er i tråd med kundens behov.

Hvordan ser arbeidshverdagen din ut?

Variert! Dagen starter ofte med en god kopp kaffe sammen med kollegaer, for deretter å gyve løs på søk- og kontaktarbeid eller møter med kunder og kandidater. I tillegg innebærer rollen også administrative arbeidsoppgaver i forhold til intervjuinnkallinger og kartlegging av bransjer og behov i markedet.

Åpen for nye muligheter? Ta gjerne kontakt med Johanna på telefon 959 33 056 eller mail jg@hamnoy.no dersom du har spørsmål om en stilling eller ønsker en generell samtale.