Bli kjent med menneskene i HAMNØY: Pål Meyer

Pål Meyer (35) startet i HAMNØY 5. september i år, og viser seg å være en kunnskapsrik, positiv og profesjonell lagspiller. Vi er stolte av å ha Pål med på laget fremover i en spennende tid. Bli litt bedre kjent med vår nye rådgiver du også:

Pål Meyer med sønn

Oppvekst og bosted?

Jeg er fra Bergen og mer presist Ytre Sandviken. Etter mange år i Vestlandets hovedstad, og en spennende jorden rundt-reise, bestemte min samboer og jeg oss for å søke lykken i Stavanger. Nå har jeg vært eksilbergenser i 10 år og trives veldig godt i mer åpent landskap og blæst, med havet og fjellene tett på.

Beskriv deg selv med 3 ord?

Løsningsorientert, besluttsom og samvittighetsfull.

Hva ville du bli når du var liten?

Ettersom jeg alltid har likt variasjon var vel drømmen en kombinasjon i mellom profesjonell windsurfer, dykker og pilot.

Livssituasjon?

At livet byr på interessante vendinger har jeg fått erfare de siste 8 årene. Vi har flyttet tre ganger, fått like mange barn (8,6, og 1 år), pusset opp hus, bygget hus og fått stasjonsvogn. Spennende og utfordrende jobber hører også med. Det ligner mistenkelig på en A4-tilværelse, og kanskje er det nettopp det. Men så har vi også gjort bevisste valg og prioritert det vi selv mener er det gode liv. Vi bor nærme vannet, har mange gode venner og familie tett på og kan enkelt dra ut i naturen når vi vil tilbringe kvalitetstid sammen.

Hva gjør du utenom arbeidstid?

For tiden står mine barn og samboer først i rekken, men jeg er veldig glad i frihetsfølelsen fjellet gir meg enten det er på telemarkski i nysnø om vinteren eller på fottur til en av de lokale fjelltoppene der jeg bor. Fridykking er også en av mine favoritter ettersom det å bruke lungene som eneste luftreserve på dypt vann gir en utrolig tilstedeværelse. Men må innrømme at jeg for øyeblikket og sikkert en god stund fremover har slagside mot familiemann heller enn action-mann.

Utdannelse og arbeidserfaring?

Master i endringsledelse med arbeidserfaring fra lærerike leder- og spesialistroller hovedsakelig innen HR i selskaper som Gjensidige Forsikring, Statoil ASA, DeepOcean Management AS og Privatsykehuset Haugesund AS. Må tilføre min fartstid som navigatør i den Kongelige Norske Marine, min tiårige karriere som juletre-pusher for Norges hyggeligste bonde (les: Hans Haukås), og diverse strøjobber innen serviceyrke. Fellesnevneren har hele tiden vært det å jobbe med mennesker, salg, rådgivning og service.

Hvorfor valgte du rekrutteringsbransjen?

Jeg valgte bransje ut i fra hva jeg har lært passer meg som person, hvor jeg kan utvikle mine sterke sider og hvor jeg får spille på alle erfaringene jeg har gjort meg underveis i arbeidslivet. Det å jobbe med å treffe på kundens behov opp imot de rette kandidatene er krevende og veldig spennende.

Hva er det kjekkeste med å være rådgiver/hodejeger?

Det å få jobbe utforskende mot mennesker og bedrifter, gjøre gode analyser, spille på min personal- og organisasjonserfaring, og å bidra til å realisere potensiale hos kunder og kandidater er noe jeg synes er veldig kjekt med jobben. Samtidig er kravet til å være løsningsorientert og tilgjengelig når noen trenger din hjelp noe jeg trives med.

Hvor ser du for deg HAMNØY om 5 år?

I prinsippet kan alle menneskene vi er i kontakt med potensielt bli vår neste kunde så å levere på profesjonalitet, kompetanse, respekt og diskresjon er avgjørende for veien videre. Om 5 år vil HAMNØY fortsatt levere gode kunde- og kandidatopplevelser med en enda sterkere posisjon både i det lokale og nasjonale markedet. Vi skal være i front på utnyttelse av teknologi og digitale løsninger slik at vi metodisk kan jobbe smartere og bruke tiden på det viktigste; nemlig kunden og kandidatene.

Livsmotto?

Leter fortsatt etter et originalt livsmotto, men så langt er erfaringen at hvis du møter mennesker på en hyggelig måte øker sjansen for å møte hyggelige mennesker.

 

Rådgiver / hodejeger, Pål Meyer, tlf. 416 68 192, pm@hamnoy.no