Godt nytt år fra HAMNØY

Selv om vi pandemien fortsatt preger samfunnet har 2021 for mange av våre kunder vært et aktivt år med god fart og utvikling.

Selv om vi pandemien fortsatt preger samfunnet har 2021 for mange av våre kunder vært et aktivt år med god fart og utvikling. Slik har det også vært for oss i HAMNØY. Aldri før har vi loset så mange ansettelser trygt i hamn som i 2021. Vi har i år bistått våre kunder i 133 rekrutteringsprosesser fra A-til-Å.

I 2021 har vi derfor latt virksomheten vokse til 11 ansatte – og vi har nå ansatte i Oslo, Stavanger og på Haugalandet. Vi har vår forankring og base i Tysvær, og hele Norge som arbeidsplass. Vi er takknemlig og glade for den tilliten vi får fra kunder og kandidater over hele Norge.

Hamnøy godt nytt år

Målsetningen i 2021 har vært å videreutvikle og bygge et solid og kompetent rekrutteringsteam. Vi består nå av fem rådgivere/prosjektledere, fem rådgivere innen research og analyse og en digital markedsfører. Satsingen har gjort at vi har blitt en enda mer robust, fleksibel og effektiv samarbeidspartner for våre kunder, noe som har vært avgjørende for den gode utviklingen i oppdrag det siste året. Vi har også planer om å styrke vårt rekrutteringsteam videre i 2022.

Vi har forventninger til 2022 – og ser frem til å bli kjent med nye mennesker – både kunder og kandidater. Vi ser frem til å forsterke og videreutvikle samarbeidet med eksisterende kunder og bli kjent med nye kunder. Vi ser frem til å fortsette arbeidet med å hjelpe våre kunder trygt i hamn med avgjørende rekrutteringer på alle nivå i en organisasjon.

Vår målsetning for 2022 er enkel, men klar: Vi skal bli enda bedre til å levere god rekruttering til enda flere. Vi skal være fremtidsorienterte og klar for å møte de utfordringene som måtte komme.

Vi ønsker deg og dine alt godt for 2022.

Hilsen alle oss i HAMNØY