HAMNØY er i vekst og ansetter Tuva Kvalevaag Simensen som ny hodejeger

Tuva Kvalevaag Simensen (31) tiltrer i oktober som ny rådgiver / hodejeger i HAMNØY. Simensen har bred og god erfaring innen rekruttering, arbeidspsykologiske verktøy og markedsføring. Simensen er bosatt i Haugesund kommune.

Tuva Kvalevaag Simensen portrett

Tuva K. Simensen sier i en kommentar at hun ser frem til å bli en del av et engasjert og faglig sterkt team.

– I HAMNØY er det et høyt fokus på kvalitet og det jobbes etter forskningsbaserte prinsipper innen rekruttering. For meg er integritet viktig, og at kunden og kandidaten alltid står i fokus. Rekrutteringsprosesser er en utrolig viktig kommunikasjonskanal for bedrifter. Nå gleder jeg meg til å bidra til å skape positive kandidatopplevelser, og godt omdømme for våre kunder, sier Simensen.

Simensen har god erfaring fra ulike roller innen rekrutteringsfaget. Hun har blant annet arbeidet med utvikling og bruk av testverktøy hos Cubiks Norge og arbeidet med HR og rekruttering i Caverion-konsernet i Norge. I Caverion var hun ansvarlig for gjennomføring og oppfølging av trainee-program, rekrutteringsprosesser, medarbeiderundersøkelse og employer branding. Hun var også engasjert i ulike internasjonale prosjekter. Simensen kommer nå fra stillingen som markedsansvarlig i Helgevold Gruppen. Hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI med Bachelor i markedsføring og Master i ledelse og organisasjonspsykologi.

Jan Tore Hamnøy sier i en kommentar at HAMNØY opplever god vekst både i antall oppdrag, kunder og kandidater.

– Vi er takknemlig for tilliten vi får i markedet – og ser frem til å arbeide hardt videre for våre kunder. Når vi nå styrker teamet med en ny rådgiver / hodejeger har vi vektlagt å ansette en som har en solid rekrutteringsfaglig kompetanse kombinert med personlige egenskaper som vi tror vil bli verdsatt hos våre kunder. I Tuva K. Simensen får våre kunder en kompetent rådgiver som vil lede ansettelsesprosessene trygt i hamn, sier Hamnøy.

– Simensen vil tilføre vårt team ny kompetanse og mer kapasitet – og vil dermed styrke vår fleksibilitet og  effektivitet. Vi ser frem til å fortsette vårt arbeid med å hjelpe våre kunder trygt i mål med avgjørende ansettelser, avslutter Hamnøy.

Team Hamnøy i samtale

TEAM HAMNØY:

 • Etter ansettelsen av Simensen består team HAMNØY av totalt fem medarbeidere:
  • Researcher / markedsfører Bjørg Hildrum Saltveit
  • Rådgiver / hodejeger Else-Margrete Liknes Overøye
  • Rådgiver / hodejeger Tuva Kvalevaag Simensen (fra 1. okt. 2018)
  • Rådgiver / hodejeger Pål Christian Meyer
  • Rådgiver / hodejeger Jan Tore Hamnøy
 • Fra vår base i Haugesundregionen hjelper vi kunder over hele Norge. Totalt har vi bistått mer enn 70 bedrifter med over 170 ansettelser siden etableringen i januar 2015
 • Vi løser mange typer rekrutteringsopp­drag, men det grunn­legg­ende målet er alltid likt – å legge til rette for lang­siktig verdi­skapning hos våre kunder
 • For å oppnå dette har vi defi­nert fire kjerne­verdier som skal kjenne­tegne en­hver Hamnøy-represen­tant i enhver situasjon; Diskré, fleksibel, effektiv og kompetent