HAMNØY flytter inn i Løa

Pressemelding: I februar 2018 flytter rekruttering- og rådgivningsfirmaet HAMNØY inn i det nye kontorbygget Løa på Frakkagjerd i Tysvær kommune.

(PRESSEMELDING):

I februar 2018 flytter rekruttering- og rådgivningsfirmaet HAMNØY inn i det nye kontorbygget Løa på Frakkagjerd i Tysvær kommune. Med base i Haugesundregionen og hele Norge som arbeidsplass, har hodejegerne i HAMNØY jaktet etter kontor- og møtelokaler sentralt plassert på Haugalandet, med kort avstand til Haugesund lufthavn. Løa ble dermed en god match for det snart tre år gamle rekrutteringsfirmaet. 

– Vi gleder oss til å kunne tilby våre ansatte, og kunder og kandidater i Haugesundregionen, moderne og sentrale kontor- og møteromslokaler. Etter tre år med god utvikling og vekst er dette en naturlig utvikling for vårt firma, sier gründer og hodejeger Jan Tore Hamnøy i HAMNØY AS.

– Det har blitt et kjennemerke for oss at vi er et mobilt firma. Som team og hodejegere jobber vi sammen i skyen – og vi er opptatt av å utnytte digitale løsninger og verktøy for best mulig samarbeid og effektivitet. Slik skal det fortsatt være. Vi skal fortsatt være digitale og lettbeinte – og snu oss raskt rundt for kunder og kandidater – enten vi hjelper kunder i Haugesundregionen, i Årdal, på Nordfjordeid, i Bergen, i Ålesund, i Molde eller i Oslo. Vi skal fortsatt ha hele Norge som arbeidsplass – og vi vil fortsatt ha vår base i Haugesundregionen, sier Jan Tore Hamnøy.

– Vi har jaktet etter et egnet sted som kunne matche våre ønsker: Fleksible løsninger og høy kvalitet, sentral plassering i Haugesundregionen og høy grad av diskresjon for kunder og kandidater. Alt dette har vi funnet i Løa, sier Hamnøy.

Løa bygges tett på naturen. Bygget vil bli på ca 1.100 kvadratmeter. Utformingen og estetikken er nyskapende og nøye gjennomtenkt av gründerne bak bygget; Øyvind Sjo og Anne og Leif Bjarte Krogstad. Konseptet er en moderne låve i industristil.

– Daglig leder Øyvind Sjo i Løa AS sier at han er glad for at HAMNØY har valgt å satse på Løa. Slik vi har lært firmaet å kjenne tror vi Løa vil bli en meget god møte- og arbeidsplass for hodejegerne i HAMNØY. Vi har jobbet for å finne frem til gode løsninger tilpasset firmaets behov. Spesielt hensynet til diskresjon for kandidater og kunder har vært et viktig moment i prosessen, sier Øyvind Sjo.

– Sjo forteller videre at HAMNØY får lokaler med eget inngangsparti og at gjester tilbys enkel adkomst med blant annet gratis parkering og mulighet for elbil-lading. Byggingen av Løa er i gang og målsetningen er at lokalene skal være klar for innflytning 1. februar 2018.