– HAMNØY har styrket sin digitale tilstedeværelse

I påsken i år gjorde vi et komplett hamskifte: Lansering av ny profil og nye Hamnoy.no. Nå har det gått et halvt år siden lanseringen – og vi har fordypet oss i «tall som teller».

Når vi sammenligner de siste seks månedene med nøyaktig samme tidsperiode i fjor ser vi en markant vekst i antall økter, brukere og sidevisninger. Vi har oppnådd anslagsvis en tidobling både i antall økter, brukere og sidevisninger. I 2017 har vi hatt en solid vekst i antall rekrutteringsoppdrag – og vi har opprettholdt vår kundetilfredshet på 9,0 av 10.

Hamnoy.no mobil

Tall som teller:

  • Økter: 30.515 (3.033)
  • Brukere: 20.343 (2.345)
  • Sidevisninger: 72.580 (7.137)

Periode: 7. april til 7. oktober 2017. Tall for samme tidsperiode i fjor i parentes. Kilde: Google Analytics.

I september i år satte vi ny rekord i antall unike brukere med hele 5.131 unike besøkende. Takk for besøket! 

Vi er godt fornøyd med det komplette hamskifte som vi gjennomførte i vinter. Det viktigste vi kan gjøre for å fortsette å øke oppslutning, engasjement og antall rekrutteringsoppdrag er å fortsette å jobbe som besatt for våre kunder. Med det hamskifte vi har gjennomført har vi fått en digital presentasjon og en helhetlig profil som bidrar til at vi fremstår slik vi ønsker og legger til rette for en fortsatt positiv utvikling.

Digital synlighet og høy digital aktivitet er svært viktig for oss som hodejegere i arbeidet med å nå ut til flest mulig attraktive kandidater.

Vi ønsker å rette en stor takk til våre kreative samarbeidspartnere i Iversen Skogen og Idrift Web. De laget henholdsvis vår nye profil og nettside. Her kan du lese om prosessen.