HAMNØY vokser videre og ansetter Maria Clementina Barrera Stenersen (31) som ny rådgiver

Maria Clementina Barrera Stenersen (31) tiltrer i april som ny rådgiver / hodejeger i HAMNØY. Stenersen har god erfaring fra rekruttering og kommer fra stillingen som researcher i Mercuri Urval der hennes hovedfokus var å finne riktige kandidater til ulike stillinger. Hun er bosatt i Haugesund.

Maria C. Barrera Stenersen sier i en kommentar at hun ser frem til å bli en del av det sterke fagmiljøet i rekrutterings- og rådgivningsfirmaet HAMNØY. 

– For meg er service og integritet viktig, og at kunder og kandidater alltid står i fokus. Grundige rekrutteringsprosesser er avgjørende for utviklingen til enhver virksomhet. HAMNØY sitt fokus på kvalitet og genuine engasjement for kundene er noe jeg ønsker å ta del i. Nå gleder jeg meg til å bidra til å gjennomføre gode prosesser og lede ansettelsesprosesser trygt i mål, sier Barrera  Stenersen. 

Maria C. Barrera Stenersen kommer fra stillingen som researcher i Mercuri Urval. Hun har også erfaring innen olje- og gassindustrien. Her arbeidet hun innen administrasjon og HR. Hun har tidligere også jobbet som eiendomsmegler og kontorkoordinator ved et eiendomsforetak. Hennes varierte bakgrunn har gitt henne mye kunnskap om ulike industrier og et stort nettverk. 

Stenersen har en bachelorgrad innen økonomi og administrasjon med spesialisering innen eiendom. Hun har også en MSc innen International Human Resources and Management fra London South Bank University. Hun snakker flytende spansk, engelsk og norsk.

– Når vi nå styrker teamet med en ny rådgiver / hodejeger har vi vektlagt å ansette en som har en solid rekrutteringsfaglig kompetanse kombinert med personlige egenskaper som vi tror vil bli verdsatt hos våre kunder, sier daglig leder Jan Tore Hamnøy i en kommentar. At Maria C. Barrera Stenersen i tillegg bringer med seg erfaring og perspektiver fra et større rekrutteringsfirma er positivt for vår videre utvikling. I Stenersen får våre kunder en rådgiver med de rette personlige egenskapene, avslutter Jan Tore Hamnøy.

HAMNØY opplever god vekst både i antall oppdrag, kunder og kandidater. Vi er takknemlig for tilliten vi får i markedet – og ser frem til å arbeide hardt videre for våre kunder i 2020. Vi skal fortsette å utvikle oss sammen med våre kunder og har som målsetning å hele tiden bli enda bedre til å gjennomføre gode ansettelsesprosesser. 

Etter ansettelsen av Maria C. Barrera Stenersen består team HAMNØY av åtte medarbeidere: fem rådgivere / hodejegere og en researcher / markedsfører med base i Haugesundregionen, en rådgiver / hodejeger med base i Stavangerregionen og en researcher i Oslo. 

Siden rekruttering- og rådgivningsfirmaet HAMNØY ble etablert i desember 2014 har selskapet vokst jevnt og trutt. Antall rekrutteringsoppdrag og antall ansatte vokste i 2019 med 35 prosent. Omsetningen og resultatet vokste fra 2018 til 2019 med ca. 30 prosent. Team HAMNØY har fra sin base i Haugesundregionen hele Norge som sin arbeidsplass. Siden etableringen har HAMNØY bistått 105 kunder i mer enn 400 avgjørende rekrutteringer.