HAMNØY vokser videre og ansetter Tina Lønning (33) som ny rådgiver

(PRESSEMELDING): Siden januar 2017 har HAMNØY vokst fra én til seks ansatte: – Vi har ambisjoner framover og gleder oss over å kunne vokse videre med Tina på laget, sier daglig leder Jan Tore Hamnøy. 

Siden rekruttering- og rådgivningsfirmaet HAMNØY ble etablert i desember 2014 har selskapet vokst jevnt og trutt. Antall rekrutteringsoppdrag, omsetning, resultat og antall ansatte økte i 2018 med 50 %. Fra sin base i Haugesundregionen har firmaet hele Norge som sin arbeidsplass. Siden starten har firmaet bistått 90 kunder i mer enn 250 avgjørende rekrutteringer.

Jan Tore Hamnøy forteller at den positive utviklingen har fortsatt inn i 2019.

– Det som er avgjørende er at vi i hver eneste rekruttering alltid leverer høy kvalitet, innsats, fleksibilitet og et sterkt engasjement, uavhengig av stillingstype og geografi. Det er vår drivkraft og lidenskap. Våre kunder evaluerer jevnlig vårt arbeid, og vår kundetilfredshet holder seg høy og stabil med en snittscore på 9 av 10 poeng. Å opprettholde høy kundetilfredshet er det viktigste for oss, sier Hamnøy.

– Vi er takknemlig for tilliten vi får i markedet. Vi jobber videre for å utvikle og styrke Hamnøy-laget slik at vi med høy kvalitet og god kapasitet kan arbeide hardt videre for både eksisterende og fremtidige kunder, kommenterer Hamnøy.

Ny rådgiver

Tina Lønning (33) er ansatt som rådgiver / hodejeger. Hun er opprinnelig fra Bømlo, og er bosatt i Haugesund. Hun starter i stillingen i august.

– Jeg ser frem til å bli en del av det sterke fagmiljøet til HAMNØY. For meg er service, effektivitet og kvalitet viktig, og at kunder og kandidater alltid står i fokus. Grundige og strukturerte rekrutteringsprosesser er avgjørende for utviklingen til enhver virksomhet, og gjør jobben viktig og utfordrende. HAMNØYs fokus på kvalitet og genuine engasjement for kundene er noe jeg ønsker å være en del av. Jeg tror det blir utrolig spennende å starte i HAMNØY og kan nesten ikke vente, smiler hun.

Lønning er utdannet ved Høgskulen på Vestlandet med Bachelor i administrasjon og økonomi med fordypning i ledelse, organisasjon og strategi. Etter utdanningen har hun arbeidet som salgssjef privatmarked i FK Haugesund. Før studiene arbeidet hun blant annet som butikksjef i kleskjeden Carlings.

Jan Tore Hamnøy forteller at det har vært god interesse for stillingen og en god og grundig prosess.

– Vi har vektlagt å ansette en person som vil bringe inn god praktisk og teoretisk erfaring. Hun har en sterk motivasjon og de riktige personlige egenskaper som skal til for å lykkes som rådgiver i HAMNØY. Vi tror at Tina vil bli en verdsatt rådgiver hos våre kunder, sier Hamnøy.

Ny sommerpraktikant

Kristine Valen (26) starter som praktikant / researcher mandag 13. mai. Valen, som bor i Oslo, har en bachelor i statsvitenskap fra Universitet i Oslo, og har ett år igjen av mastergrad-studier i statsvitenskap og ledelse. Praktikantperioden varer i ca. tre måneder. Hun vil arbeide sammen med resten av teamet ved selskapets kontor i Tysvær.

Jan Tore sier at det er andre året på rad at HAMNØY ansetter en sommerpraktikant.

– Vi er glad for at vi har fått en ekstra ressurs som Kristine med på laget nå i en aktiv og viktig vår- og sommerperiode. Erfaringene fra i fjor var svært gode, og vi har som målsetning å gjøre dette til en fast årlig tradisjon, avslutter han.