Vi er klare for høstjakta!

Høsten er en aktiv og viktig rekrutteringstid, vi i HAMNØY står klar til å hjelpe deg trygt i hamn med din rekrutteringsprosess.

Høsten er en aktiv og viktig rekrutteringstid. Godt rekrutteringsarbeid krever grundig planlegging, god kapasitet og høy innsats. Vi i HAMNØY står klar til å hjelpe deg trygt i hamn med din rekrutteringsprosess.

I HAMNØY har vi god utvikling i kunder og oppdrag. Vi er takknemlige for all tilliten vi får og mulighetene det gir oss. Vi fokuserer på utvikling og vekst, og fra og med i høst finner du fem  av våre ansatte  i Oslo. Fra våre baser på Haugalandet og i Oslo har vi hele Norge som arbeidsplass.

I takt med økt aktivitet har vi bygd opp mer kapasitet og kompetanse. Vårt rekrutteringsteam består nå av seks rådgivere, seks researchere og en markedsfører. Bli bedre kjent med oss her

Vår omfattende ­er­faring og metodiske til­nærming til arbeids­opp­gavene sørger for topp kvalitet i alle ledd. Og like viktig – vi har engasje­mentet til å matche ambi­sjonene.

Dersom dere planlegger å gjennomføre en eller flere ansettelser står vi godt rustet til å hjelpe dere trygt i hamn. Høsten er ikke så lang som den kanskje føles og dersom du ønsker å ha på plass en ny leder eller medarbeider i løpet av første kvartal neste år, er det viktig å komme raskt i gang. En ansettelse i løpet av oktober og tre måneders oppsigelsestid gir oppstart i februar. 

Å investere i en profesjonell rekrutteringsprosess fra HAMNØY øker sannsynligheten for at du får ansatt den beste kandidaten i stillingen. Samtidig kan du bruke all energi på å sikre god drift og utvikling av virksomheten parallelt med at vi jobber for å løse rekrutteringsbehovet på en best mulig måte. Les gjerne utsagn fra noen av våre kunder her.

Vi lever av å yte service, og legger vår stolt­het i å alltid være til­gjenge­lige for våre kunder. Dersom du har et spørsmål til oss, eller ønsker at vi tar kontakt med deg, kan du legge inn en melding til oss i vår chat som du finner nede til høyre på skjermen, eller kontakte en av våre dyktige rådgivere.