Høstjakta er i gang. Hamnøy hjelper deg trygt i mål

Høsten er en aktiv og viktig rekrutteringstid. Godt rekrutteringsarbeid krever grundig planlegging, god kapasitet og høy innsats.

I HAMNØY er vi godt i gang med høstjakta. Høsten er en aktiv og viktig rekrutteringstid. Godt rekrutteringsarbeid krever grundig planlegging, god kapasitet og høy innsats. Vi i HAMNØY står klar til å hjelpe deg trygt i hamn med din rekruttering.

Vi er takknemlig for all tilliten vi får hos kunder og kandidater. Fra vår base i Haugesundregionen har vi hele Norge som vår arbeidsplass. I skrivende stund har vi registrert 2.329 jobbsøkere i 2020 og hatt dialog med en stort antall potensielle kandidater i vårt søk-arbeid. Hittil i år har vi sluttført 74 rekrutteringer av ledere og nøkkelpersoner. Vi bistår også jevnlig våre kunder med finalekandidatvurderinger. Les gjerne om våre ulike tjenester.

Team HAMNØY består nå av rådgiver / hodejeger Else-Margrete Liknes Overøye, researcher / markedsfører Bjørg Hildrum Saltveit, rådgiver / hodejeger Maria Clementina Barrera-Stenersen, rådgiver / hodejeger Tuva K. Simensen, rådgiver / hodejeger Kristine Valen og rådgiver / hodejeger Jan Tore Hamnøy. Kristin Øygarden arbeider deltid for oss som researcher ved siden av studier i Oslo.

Dersom dere planlegger å gjennomføre en eller flere ansettelser står vi dermed godt rustet til å hjelpe dere trygt i hamn. Dersom du ønsker å ha på plass en ny leder eller medarbeider fra nyttår er det viktig å komme raskt i gang. Ansettelse i løpet av september og tre måneders oppsigelsestid gir oppstart 1. januar 2021.

Å investere i en profesjonell rekrutteringsprosess fra HAMNØY øker sannsynligheten for at du får ansatt den beste kandidaten i stillingen.

Les gjerne om noen av våre kunder, kundetilfredshet og utsagn fra noen av våre kunder.

Vi lever av å yte service, og legger vår stolt­het i å alltid være til­gjenge­lige for våre kunder. Ta kontakt og opplev det selv.

Dersom du har et spørsmål til oss, eller ønsker at vi tar kontakt med deg, kan du legge inn en melding til oss i vår chat som du finner nede til høyre på skjermen, eller kontakt Jan Tore Hamnøy for en innledende samtale om deres behov og hva vi kan bistå dere med: tlf. 411 02 200, jth@hamnoy.no