Julehilsen fra HAMNØY

Nå som julen snart ringes inn, har jeg lyst til å dele noen tanker med dere. Men først vil jeg dele en tekst fra en julesang fra Anne Grete Preus. Den kan du også lytte til i vår spilleliste.

ALT SOM SKINNER

Det skinner i blokker og hus i desember
Av blankpusset glede for alt som skal skje
Av ivrige hender og alt som skal rekkes
Før klokken ringer, og folk setter seg ned

Alt det som skinner
Er ledd i en lenke
Ord etter ord
For alt det vi er
For alt vi har hatt
Det skinner som stjerner
En Betlehems natt

Jeg setter stor pris på at vi har delt arbeidsliv i 2018. Sammen med mine dyktige kollegaer har vi jobbet tett sammen med våre kjære kunder. Vi har blitt kjent med et stort antall kandidater. Alle menneskemøtene gir energi og mening i vår hverdag. Vi drives av å bidra til å realisere potensialet i mennesker og organisa­sjoner. Min største glede på jobb er når en ansettelse ender i en «innertier». Det skaper varige verdier. Å dele arbeidsliv gir mening og gjør at vi yter det lille ekstra.

Å jobbe med mennesker er meningsfullt og inspirerende. Og noen ganger vanskelig og utfordrende. Vi har alle en historie. Svikter vår menneskelige «software» hjelper det lite med en solid «hardware». Vi trenger å være i balanse for å ha det godt med oss selv og andre. På både jobb og hjemme.

Når vi går inn i julehøytiden er det tid for å skru litt av hverdag og arbeidsliv. Finne hvilepulsen og bruke tid sammen med de de du har kjær. Og unne seg litt høytid og fest.

Mitt største ønske er at alle skal få oppleve en trygg og varm julaften med smil, latter og glede mens vi knekker nøtter og kviss – og deler ekte liv.

Det nærmer seg julehøytiden – og jul og musikk hører jo sammen. Vårt team har derfor satt opp en playlist i Spotify med våre julefavoritter. Kanskje du finner deg en ny favorittlåt?

Istedenfor firmagaver har vi i år valgt å gi en støtte til Kirkens Bymisjons juleaksjon, “Gled en som gruer seg til jul”.

Da gjenstår det bare å si god jul, godt nyttår og tusen takk for samarbeidet i 2018 – la oss dele arbeidsliv også neste år.

Vi ringes!