Julehilsen fra oss i HAMNØY

Nå som julen snart ringes inn, har vi i HAMNØY lyst til å dele noen tanker, musikk og takknemlighet for alt vi har fått til sammen i året som ligger bak.

Vi i HAMNØY har klart oss godt gjennom pandemien, og vi er imponert over omstillingsevnen til både kunder, samarbeidspartnere og kandidater.

Vi  er svært takknemlig for alle vi har delt arbeidsliv med i 2020 – og all tilliten vi har fått fra kunder, samarbeidspartnere og mer enn 4.000 kandidater.

Å jobbe med mennesker er meningsfullt og inspirerende. Jobben er viktig for oss, og vi kjenner oss privilegerte som får jobbe med noe som betyr så mye for den enkelte. 

Vi håper at julen blir en tid der du og dine nærmeste får rolige dager med rom til ettertanke og tid til hverandre.  Eva Weel Skram har delt en låt om nettopp det:

FALLE TIL RO

 

Kanskje
ser du ei stjerne
som flyg imot det blå
du spør meg
spør kva eg ønske
og kva eg håpa på
med den enklaste tru
finne fred, eg og du

så kanskje vil jula gi
ennå litt meire tid
tid til å sjå
alt som vi streva med
enn om vi trenge det
sjå heile verda falle til ro
kanskje det e det som vi trenge no

Korleis
helde vi varmen
når allting e så kaldt
kveldar
stille og mørke
og snø som ligg over alt
over året som gjekk
gøymer dagane vekk

så kanskje vil jula gi
ennå litt meire tid
tid til å sjå
alt som vi streva med
enn om vi trenge det
sjå heile verda falle til ro
kanskje det e det som vi trenge no

Vårt største ønske er at alle skal få oppleve en trygg og varm jul med smil, latter og glede mens vi knekker nøtter og kviss – og deler ekte liv med dine nærmeste.

Istedenfor firmagaver har vi i år valgt å gi et bidrag på kr 10.000 til Leger Uten Grenser sitt arbeid med å gi livreddende vaksiner.

Da gjenstår det bare å si god jul, godt nyttår og tusen takk for samarbeidet i 2020. La oss dele arbeidsliv også neste år. 

Jul og musikk hører sammen. Vårt team har derfor satt opp en playlist i Spotify med våre julefavoritter. Kanskje du finner deg en ny favorittlåt?

Vi ringes!