Morten Amundsen er engasjert som sommerpraktikant i HAMNØY

Haugesunderen Morten Odland Amundsen (25) er engasjert som sommerpraktikant i rekruttering- og rådgivningsfirmaet HAMNØY. I juni ble Amundsen ferdig utdannet ved NTNU i Trondheim med en internasjonal master innen innkjøps- og logistikkledelse.

Morten O. Amundsen sier i en kommentar at han ser frem til å lære litt om ulike sider av virksomheten.
– Jeg synes bransjen virker spennende. Å bidra til gode ansettelser er avgjørende og viktig for utviklingen til alle organisasjoner. Jeg vil først og fremst arbeide med søk etter kandidater – og selv om det blir mye nytt vil jeg bidra med et solid engasjement, god systematikk og et godt nettverk. Jeg har latt meg imponere over hva HAMNØY har fått til på relativt kort tid og gleder meg til å  få være en del av teamet nå i sommer, avslutter Amundsen.

Jan Tore Hamnøy sier i en kommentar at HAMNØY opplever god vekst både i antall oppdrag, kunder og kandidater.
– Vi er takknemlig for tilliten vi får i markedet – og ser frem til å arbeide hardt videre for våre kunder. Vi er glad for at vi har fått en ekstra ressurs som Morten med på laget nå i en aktiv og viktig sommerperiode. Det er første gangen vi henter inn en sommerpraktikant, men satser på at dette er noe vi kan fortsette med.