AutoStore søker en leken og kvalitetsbevisst systemtester

Systemtester AutoStore AS

AutoStore er i sterk vekst og vi ser nå etter en dyktig systemtester til en nyopprettet stilling. I Nedre Vats i Vindafjord kommune har vi i dag en utviklingsavdeling med mer enn 35 ansatte. Sammen arbeider vi hver dag for å gjøre våre logistikkløsninger enda mer slitesterke og effektive for våre kunder.

Som systemtester hos oss vil du arbeide med testing av ferdige prototyper av vårt system. Du vil få et selvstendig ansvar for å sikre god fremdrift og høy kvalitet i testarbeidet. Din jobb blir svært viktig for å kvalitetssikre produktene før vi går videre til markedet med nye produkt. For å lykkes i rollen som systemtester vil det være avgjørende at du har full forståelse av AutoStore sett fra kundens perspektiv.

Vi tror at vår nye systemtester er detaljorientert, energisk og har en god faglig tyngde innen automasjon.

Ansvar og oppgaver:

 • Utarbeidelse av formelle testspesifikasjoner
 • Gjennomføring av tester
 • Automatisering av tester
 • Fokus på testing og forbedring av AutoStore-produktet fra A-til-Å
 • Feilsøking A-til-Å

Vi søker deg som:

 • Har stor arbeidskapasitet
 • Er målbevisst og energisk
 • Er stabil og utholdende
 • Har gode samarbeidsevner
 • Er løsningsorientert og kreativ
 • Er strukturert og nøyaktig

Du er interessert i teknologi og lar deg fascinere av roboter. Du liker å plukke ting fra hverandre for å finne ut hvordan det fungerer. Vi ser etter deg som har utdanning innen automasjon. Det er ønskelig at du kan vise til minimum 5 års relevant arbeidserfaring. Du har gode kommunikasjonsevner i engelsk, muntlig og skriftlig. Du må kunne bruke og anvende software-løsninger og arbeide effektivt med digitale verktøy. Det må påregnes noe reiseaktivitet.

Vi tilbyr en kreativ, trygg og solid arbeidsplass i en virksomhet i sterk vekst. Hos oss får du arbeide med et revolusjonerende, unikt og verdenspatentert lagersystem som er i sterkt vekst. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og ordnede arbeidsforhold, samt gode muligheter for karriereutvikling. Du vil bli en del av et unikt, spennende og svært kompetent fag- og utviklingsmiljø i AutoStore. Arbeidssted er i Nedre Vats i Vindafjord kommune.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiver Jan Tore Hamnøy, tlf +47 411 02 200, eller rådgiver Else-Margrete Liknes, tlf + 47 969 11 135. Du kan også kontakte Director R&D Ingvar Fagerland i AutoStore, telefon + 47 913 74 754.

Alle henvendelser behandles konfidensielt – også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: 16. august 2017 – søknader behandles fortløpende.

Tiltredelse: Etter nærmere avtale.