AutoStore søker en målrettet og strukturert prosjektleder

Prosjektleder AutoStore AS

AutoStore er i sterk vekst og vi ser nå etter en dyktig prosjektleder til en nyopprettet stilling. I Nedre Vats i Vindafjord kommune har vi i dag en utviklingsavdeling med mer enn 35 ansatte. Sammen arbeider vi hver dag for å gjøre våre logistikkløsninger enda mer slitesterke og effektive for våre kunder.

Som prosjektleder hos oss vil du arbeide med prosjektoppfølging og koordinering. Du vil få et selvstendig ansvar for å sikre god fremdrift og høy kvalitet i komplekse og spennende multidisipline produktutviklingsprosjekter. Du vil også arbeide med oppfølging av testing, både internt og eksternt. Vi er opptatt av god dokumentasjon, evalueringer og kontinuerlig forbedring av vår prosjektgjennomføring.

For å lykkes som prosjektleder vil det være avgjørende at du forstår helheten i AutoStore.

Vi søker deg som:

  • Har stor arbeidskapasitet og liker å jobbe mye og effektivt
  • Er målbevisst og selvgående
  • Er stabil og utholdende
  • Har gode samarbeidsevner og evner å skape entusiasme og samhold i en prosjektgruppe
  • Er løsningsorientert og kreativ
  • Er strukturert og nøyaktig

Du har erfaring og kompetanse innen:

  • Relevant prosjektledererfaring fra utviklingsprosjekter
  • Smidige utviklingsmetoder og LEAN arbeidsmetodikk
  • God teknologiforståelse

Du er interessert i teknologi og lar deg fascinere av roboter. Vi ser etter deg som har relevant høyere utdanning og formell ballast i prosjektledelse. Det er ønskelig at du kan vise til minimum 3 års relevant arbeidserfaring. Du har gode kommunikasjonsevner i engelsk, muntlig og skriftlig. Du arbeider effektivt med digitale verktøy. Det må påregnes noe reiseaktivitet.

Vi tilbyr en kreativ, trygg og solid arbeidsplass i en virksomhet i sterk vekst. Hos oss får du arbeide med et revolusjonerende, unikt og verdenspatentert lagersystem som er i sterkt vekst. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og ordnede arbeidsforhold, samt gode muligheter for karriereutvikling. Du vil bli en del av et unikt, spennende og svært kompetent fag- og utviklingsmiljø i AutoStore. Arbeidssted er i Nedre Vats i Vindafjord kommune.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiver Jan Tore Hamnøy, tlf +47 411 02 200, eller rådgiver Else-Margrete Liknes, tlf + 47 969 11 135. Du kan også kontakte Director R&D Ingvar Fagerland i AutoStore, telefon + 47 913 74 754.

Alle henvendelser behandles konfidensielt – også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: 16. august 2017 – søknader behandles fortløpende.

Tiltredelse: Etter nærmere avtale.