AutoStore søker to erfarne Senior Mechanical Engineers

Senior Mechanical Engineer (2) AutoStore AS

Vil du være med på utviklingen av AutoStore inn i fremtiden? AutoStore er i sterk vekst og vi ser nå etter to dyktige Senior Mechanical Engineers til to nyopprettede stillinger. I Nedre Vats i Vindafjord kommune har vi i dag en utviklingsavdeling med mer enn 35 ansatte. Sammen arbeider vi hver dag for å gjøre våre logistikkløsninger enda mer slitesterke og effektive for våre kunder.

Som senior mechanical engineer i AutoStore vil du bli en del av mekanikk-teamet og arbeide med mekanisk konstruksjon og design. Andre oppgaver du får arbeide med er deltakelse i produktutvikling og industriell design, styrkeberegninger, materialteknologi, bygging av prototyper og planlegging av tester.

Vi søker deg som

  • har stor arbeidskapasitet og liker å jobbe mye og effektivt
  • er kreativ og oppfinnsom
  • er selvstendig og samarbeidsvillig
  • er løsningsorientert og nysgjerrig
  • er strukturert og nøyaktig

Du har erfaring, kompetanse eller interesse innen:

  • Inngående kjennskap til 3D CAD verktøy og FEM analyseverktøy
  • Konstruksjon
  • Mekatronikk
  • Mekanisk design
  • Bygging av prototyper

Du er interessert i teknologi og lar deg fascinere av roboter. Det er avgjørende at du forstår helheten i AutoStore. Vi ser primært etter deg som har høyere utdanning innen maskinteknikk. Du kan vise til gode studieresultater. Det er ønskelig at du kan vise til minst fem års relevant arbeidserfaring med konstruksjon. Du kan vise til egne konstruksjoner/produkter. Du har gode kommunikasjonsevner i engelsk, muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr en kreativ, trygg og solid arbeidsplass i en virksomhet i sterk vekst. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og ordnede arbeidsforhold, samt gode muligheter for karriereutvikling. Du vil bli en del av et unikt, spennende og svært kompetent fag- og utviklingsmiljø i AutoStore. Vi har i dag 35 ansatte i utviklingsavdelingen som holder til i Nedre Vats i Vindafjord kommune.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiver Jan Tore Hamnøy, tlf +47 41 10 22 00, eller rådgiver Else-Margrete Liknes, tlf + 47 96 91 11 35. Du kan også kontakte Teamleder mekanikk Trond Austrheim i AutoStore, telefon + 47 97 64 91 99.

Alle henvendelser behandles konfidensielt – også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: 15. august 2017 – søknader behandles fortløpende.

Tiltredelse: Etter nærmere avtale.