Blue Ctrl søker Product Engineer

Product Engineer Blue Ctrl AS

Vil du jobbe i et teknologiselskap i Ålesund med markedsledende løsninger og store internasjonale vekstambisjoner?

Som Product Engineer  i Blue Ctrl vil du ha en spennende og variert arbeidshverdag hvor du bidrar til å levere ledende teknologiske løsninger til våre kunder. Vi bidrar til effektivisering og bærekraft i den maritime bransjen med produkter som bidrar til en smartere, tryggere og grønnere fremtid. Hos oss får du utgjøre en forskjell innen produktkonfigurasjon, testing og igangkjøring av produkter basert på vår automasjonsplattform X-CONNECT®.  

Vi ser etter deg som er proaktiv og løsningsorientert og som har stor interesse for faget. For å trives godt i jobben som Product Engineer ser vi for oss at du er lærevillig, trygg på din egen kompetanse og deler din kunnskap med kolleger, kunder og samarbeidspartnere. Du motiveres av selvstendige ansvarsområder og å oppnå resultater i tett samarbeid med andre.

Stillingen rapporterer til Technical Director i Blue Ctrl. 

ANSVARSOMRÅDE

Hos oss vil du få ansvar for software konfigurasjon og engineering, samt testing og verifikasjon av software og hardware. Du vil ha ansvar for å generere/konfigurere ordrespesikk dokumentasjon, herunder CAD og teknisk spesifikasjon. Du vil også bidra i klassetesting (FAT/HAT/SAT) og igangkjøring av produkter/leveranser for våre kunder. 

Øvrige ansvarsområder vil være

  • Produktspesifikasjon, PLM og noe innkjøp
  • Salgssupport og oppfølging av prosjekt og kunder
  • Legge til rette for kursing av kunder/partnere av våre produkter

DIN PROFIL

Vi ser etter deg som har noen års erfaring fra automasjon og/eller installasjon, fortrinnsvis fra maritim bransje. Du har teknisk utdanning (gjerne teknisk fagskole og/eller BSc), fortrinnsvis fra automasjon eller installasjon. Du har overordnet forståelse for software og hardware, og forståelse for marine systemer.

Som person trives du med en hektisk og variert arbeidshverdag hvor du løser problemer sammen med kolleger, kunder og samarbeidspartnere. Du er resultatorientert og strukturert, og har gjerne tankesett fra Systems Engineering. Vi ser for oss at du har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk og samarbeider godt med andre. Du tar ansvar og er god til å tilpasse deg og finne løsninger. 

HVORFOR BLUE CTRL? 

  • Kreativt og innovativ fagmiljø med gode muligheter for personlig utvikling og ansvar
  • Interessante og varierte oppgaver
  • Høykompetent team som brenner for gode løsninger og godt samarbeid
  • Kantineordning, bordtennisbord, vaffeltirsdag og sosiale arrangement
  • Konkurransedyktige betingelser, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger

Arbeidssted vil være i våre lokaler i Breivika. Noe reisevirksomhet må påregnes. 

ØNSKER DU MER INFORMASJON OM STILLINGEN? 

Ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiverne

  • Cathrine Vikse Johnsen, tlf. 976 09 098
  • Tonje Lavik Hansen, tlf. 902 46 867 

Registrer og send inn CV og søknad snarest, og husk å legge ved alle relevante attester og vitnemål. Rekrutteringspartneren vår behandler alle henvendelser konfidensielt – også overfor oss i Blue Ctrl i den innledende fasen dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: 31. oktober 2023 – søknader vurderes fortløpende.