Blue Ctrl søker Software Development Engineers

Software Development Engineers Blue Ctrl AS

Vil du jobbe med software-utvikling for en bærekraftig fremtid?

Blue Ctrl er i vekst og vi styrker laget med flere Software Development Engineers som skal bidra til vår videre utvikling. Som Software Development Engineer hos oss vil du ha en spennende og variert arbeidshverdag hvor du bidrar til å levere ledende teknologiske løsninger til våre kunder. Vi bidrar til effektivisering og bærekraft i den maritime bransjen med produkter som bidrar til en smartere, tryggere og grønnere fremtid.

Hos oss får du utgjøre en forskjell innen produktutvikling, design og vedlikehold av vår automasjonsplattform X-CONNECT®, og bidra til å skape smarte og fremtidsrettede software-løsninger.

Vi ser etter deg som er genuint interessert i teknologi, har store ambisjoner og stor faglig nysgjerrighet. Du vil inngå i et smidig utviklingsmiljø der du får jobbe med ny og spennende teknologi, og hver enkelt utvikler har stor påvirkningskraft på produktene og veien videre.

Stillingene rapporterer til Technical Director i Blue Ctrl. 

ANSVARSOMRÅDE

Hos oss vil du jobbe med utvikling og vedlikehold av vår progressive automasjons- og kontrollsystemplattform X-CONNECT. Du vil ha selvstendige og varierte arbeidsoppgaver og jobber tett med engasjerte og dyktige kolleger.

Dine øvrige ansvarsområder vil være

 • utvikling og vedlikehold av produktene basert på X-CONNECT®
 • dokumentasjon og testing av applikasjoner, funksjonalitet, og totalsystem
 • planlegging og dokumentering av utviklingsprosjekt og oppgaver innen egen fagdisiplin

DIN PROFIL

Vi ser etter deg som kan C++, og som er nysgjerrig og lærevillig. Vi bruker primært Linux som arbeidsmiljø, og Qt/qml er en viktig byggekloss i X-CONNECT®. Du er gjerne en C++-entusiast som oss, og vi ser frem til å høre mer om din kjennskap til C++ og hvordan du har brukt C++ tidligere. Hvis du ikke har erfaring med C++, kan god erfaring med Java også være aktuelt. 

Som person trives du med en hektisk og variert arbeidshverdag hvor du løser problemer og utvikler innovative løsninger. Du er resultatorientert og strukturert, og har et øye for kvalitet. Vi ser for oss at du har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk og samarbeider godt med andre. Du tar ansvar og er uredd i møte med faglige utfordringer.

Videre er det ønskelig at du har

 • teknisk utdanning (BSc eller MSc), fortrinnsvis fra datateknikk/informatikk, automasjon, kommunikasjonsteknologi eller elektronikk/elkraft. Relevant erfaring og tilegnet kompetanse kan veie opp for manglende formalkompetanse. 
 • erfaring fra marine automasjonssystemer er ønskelig, men ikke et krav

HVORFOR BLUE CTRL? 

 • Kreativt og innovativ fagmiljø med gode muligheter for personlig utvikling og ansvar
 • Interessante og varierte oppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Fleksitidsavtale
 • Kantineordning, bordtennisbord, 3D-printer, kajakker og og sosiale arrangement

Arbeidssted vil være i våre lokaler i Breivika, Ålesund. 

ØNSKER DU MER INFORMASJON OM STILLINGEN? 

Ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiverne

 • Cathrine Vikse Johnsen, tlf. 976 09 098
 • Tonje Lavik Hansen, tlf. 902 46 867 

Registrer og send inn CV og søknad snarest, og husk å legge ved alle relevante attester og vitnemål. Rekrutteringspartneren vår behandler alle henvendelser konfidensielt – også overfor oss i Blue Ctrl i den innledende fasen dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: Snarest – søknader vurderes fortløpende.