Cinderella Eco Solution søker en engasjert og kreativ markedskoordinator

Markedskoordinator Cinderella Eco Group AS

Cinderella Eco Solution (CES) er inne i en spennende internasjonal vekstfase og vi styrker laget med ny kompetanse. Vi søker deg som med overbevisning og iver kan formidle og skape entusiasme for en merkevare. Du lykkes med markedsføringen fordi du behersker både språk, teknologi og visualisering. Sammen med dyktige kollegaer vil du få en sentral rolle i å gjøre CES enda bedre kjent i markedet.

Som markedskoordinator i CES, får du et operativt ansvar for produksjon av markedsmateriell for alle våre produkter. Du får en nøkkelrolle som støttefunksjon for ulike avdelinger i selskapet og vil samarbeide tett med våre reklamebyråer og oversettelsesbyrå. Du lager kreative og effektive annonser og materiell til trykk og digitalt. Du har erfaring med annonsering i sosiale medier og digital kanaler – og er godt oppdatert på mulighetene som finnes. Du er interessert i markedsanalyse – og evaluerer og måler effekt med oppriktig engasjement. Det er avgjørende at du er åpen og nysgjerrig person som deler av din kunnskap – og aktivt søker ny innsikt og kunnskap for å forbedre markedsføringen i CES. Stillingen krever utstrakt samarbeid med kollegaer og leverandører.

Vi søker deg som:

  • evner å arbeide selvstendig og strukturert
  • har gode samarbeidsegenskaper
  • har god kommersiell teft
  • er nysgjerrig og fleksibel
  • er kreativ og løsningsorientert
  • er lærevillig

Du har minst tre års relevant arbeidserfaring der du har arbeidet med produksjon av trykkbasert markedsmateriell og digitalt materiell. Du har erfaring og kjennskap til piksler, videoredigering og digital annonsering. Det er en fordel om du har erfaring med nyhetsbrev-produksjon og innholdsarbeid til sosiale medier og nettsider. Du har gode kunnskaper i relevante Adobe-programmer og arbeider generelt effektivt med digitale verktøy. Relevant utdanning er en fordel, samt gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. Du er svært lærevillig og forstår viktigheten av å holde deg oppdatert i et fagfelt i konstant utvikling.

Vi tilbyr en trygg og solid arbeidsplass i en virksomhet med gode fremtidsutsikter. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, ordnede arbeidsforhold, god pensjonsordning og gode forsikringsordninger. Du vil bli en del av en organisasjon bestående av kompetente og dyktige medarbeidere. Arbeidssted er ved selskapets kontor i Oslo. CES skal flytte inn i nye og moderne kontorlokaler på Søndre Nordstrand i Oslo.

For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiver Jan Tore Hamnøy, tlf. +47 41 10 22 00, eller researcher Bjørg Hildrum Saltveit, tlf. +47 907 37 254.

Vis din interesse for stillingen ved å registrere din CV og søknad snarest.  Attester og vitnemål vedlegges søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt – også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig.

 

Søknadsfrist: 26. april – søknader behandles fortløpende.
Tiltredelse: Etter nærmere avtale.