HAMNØY søker etter nysgjerrig og engasjert researcher / rådgiver

Researcher / rådgiver HAMNØY AS

HAMNØY er i vekst og vi ønsker derfor å styrke laget med mer kapasitet og kompetanse. Vårt team består i dag av tre rådgivere / hodejegere og en researcher / markedsfører. Nå ønsker vi å styrke teamet med en researcher / rådgiver. Ditt hovedfokus vil være å finne riktige kandidater til våre stillinger. Samtidig vil du bli involvert i alle sider av driften – både i salgsarbeid og leveranser.

Vi er et lite og effektivt team bestående av fleksible og selvstendige personer som snur seg raskt rundt for kunder og kandidater.

I gjennomføringen av våre rekrutteringsprosjekter vil du jobbe i team med erfarne rådgivere. Som researcher / rådgiver hos oss vil du arbeide på tvers av våre ulike oppdrag og kunder. Vi jakter etter kandidater i et bredt spekter av bransjer og fagfelt over hele Norge.

Vår viktigste markedsføring er den serviceopplevelsen vi leverer til våre kunder og kandidater. Vi er kjent for å løse rekrutteringsoppdrag på en profesjonell, grundig og effektiv måte. Vi kompromisser ikke på kvalitet og arbeider med stort engasjement for kunder og kandidater.

Vi ser etter deg som har minimum to års relevant arbeidserfaring innen rekrutteringsfaget – enten i en organisasjon eller i et rekrutteringsfirma. Du har høyere utdanning innen relevante fagområder som HR, ledelse og organisasjonsutvikling.

Du arbeider effektivt med digitale arbeidsverktøy – og er en erfaren bruker av sosiale medier som Linkedin og Facebook. Det er en stor fordel om du bringer med deg et godt nettverk – gjerne fra tilsvarende rolle i et annet rekrutteringsfirma. Du har ypperlige kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, så vel skriftlig som muntlig, og sans for god presentasjon.

Vi søker deg som:

  • er opptatt av resultater og kvalitet
  • er selvstendig
  • er serviceorientert
  • er en god lagspiller med gode samarbeidsevner
  • er lærevillig og løser nye oppgaver på en effektiv måte
  • er analytisk og nysgjerrig
  • arbeider strukturert med stor gjennomføringskraft

Hos oss får du mulighet til å arbeide med tjenester som er strategisk viktig for våre kunder. Gjennom grundige prosesser bidrar vi til at våre kunder øker treffsikkerheten i sine rekrutteringer. Vi har dokumenterte resultater, erfaring, metoder og systemer. Du kommer tett på interessante kandidater og kunder i mange forskjellige bransjer over hele Norge. Du vil få god oppfølging og opplæring. Arbeidssted er med utgangspunkt i vårt kontor i Tysvær.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med HAMNØY AS ved Jan Tore Hamnøy, tlf. 411 02 200.

Vis din interesse for stillingen ved å registrere din CV og søknad snarest. Attester og vitnemål vedlegges søknad.


Søknadsfrist: 5. juni – søknader behandles fortløpende.
Tiltredelse: Etter nærmere avtale.