Mediehuset Hitra-Frøya søker ansvarlig redaktør

Ansvarlig redaktør Mediehuset Hitra-Frøya

Dagens ansvarlige redaktør, Bjørn Rønningen, går over i nyopprettet stilling som prosjektredaktør for lokale mediehus i Polaris Media Midt-Norge. I den sammenheng søker mediehuset etter ny ansvarlig redaktør.

Vi søker en redaktør som tar utfordringen med å utvikle journalistikken i Mediehuset Hitra-Frøya videre, slik at innbyggerne i kommunene Hitra og Frøya også i årene som kommer opplever avisa som nyttig, engasjerende og aktuell.

 • Som redaktør er du ansvarlig for mediehusets publisistiske plattformer og sørger for at avisa ivaretar uavhengighet, saklighet og samfunnsansvar. Hitra-Frøya har kommet langt med å etablere daglige digitale leservaner. Som følge av dette har veksten i antall abonnenter de siste fire år vært den høyeste i Polaris Media. Også sammenlignet med lokalaviser i Norge er Hitra-Frøya blant avisene med sterkest vekst. Fortsatt god vekst i leseroppslutning og antall abonnenter er fortsatt en viktig målsetting. 
 • Som leder er du først og fremst en lagbygger med engasjement for videre utvikling.
  Du evner å gjennomføre endringer, og du er tydelig på hva du vil.
 • Du har en god penn, solid presseetisk plattform
  og bred erfaring fra arbeid med større nyhetssaker.
 • Som redaktør leder du redaksjonen, både strategisk og i det daglige arbeidet med
  enkeltsaker. Vi ønsker oss en redaktør som også selv går inn i den daglige produksjonen.
 • Redaktøren skal være tett på Hitra og Frøya kommuner.
  Derfor er det en fordel om du bor enten på Hitra eller Frøya eller ønsker å bosette deg her.

Ansvarlig redaktør rapporterer til styrets leder, og er en del av konsernets redaktørsamarbeid, der vi bygger kompetanse og utveksler erfaring. Vi tilbyr en spennende og uavhengig jobb med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige vilkår.

For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS: Rådgiver Jan Tore Hamnøy, tlf. 411 02 200, eller researcher Anna Froestad, tlf. 984 38 273. Du kan også kontakte styreleder Henning Johansen, tlf. 915 37 200 – henning.johansen@adresseavisen.no

Vis din interesse for stillingen ved å registrere din CV og søknad snarest.
Attester og vitnemål vedlegges søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt – også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: 18. november 2022 – søknader vurderes fortløpende. 
Tiltredelse etter avtale.