Imenco Corrosion Technology søker Struktur-ingeniør og Struktur-designer med Subsea-erfaring

Struktur-ingeniør og Struktur-designer Imenco Corrosion Technology

Imenco Corrosion Technology er en ledende leverandør av produkter og tjenester til offshore vind og olje/gassmarkedet. Hovedinntekten vår kommer fra offshore vindmarkedet og vi bidrar til at en grønn bransje blir enda mer grønn og bærekraftig i form av enorme CO2 besparelser i våre leveranser. Vi er en viktig del av våre kunders fornybare satsing og vi ser et stort behov i markedet etter våre tjenester.

Offshore vindmarkedet vokser raskt og vi søker derfor etter en struktur-ingeniør og  struktur-designer med solid kunnskap om og erfaring med metallstrukturer innen subsea som kan bidra til å videreutvikle våre unike tekniske løsninger. Vi tilbyr her sentrale roller i et selskap og konsern med et internasjonalt vekstpotensial i et marked med mange muligheter. 

ANSVAR OG ARBEIDSOPPGAVER

Som struktur-ingeniør hos oss vil du få et fagansvar på tvers av Imenco-konsernet innen struktur og metall. Dette gjelder både standard- og skreddersydde løsninger. Du vil i tillegg få en ledende rolle for vår Pile-gripper & Jacket-landing løsning – alt fra design og konseptutvikling til fabrikasjon og oppfølgning. 

Som struktur-designer vil du ha mer fokus på analysearbeid relatert til vekt, laster, krefter, dimensjoner osv. ved bruk av ANSYS eller lignende programvare. Du vil også få ansvar for å forberede og levere tekniske presentasjoner, samt delta i designteamet for Imenco Pile-gripper & Jacket-landing løsningen. 

Andre relevante arbeidsoppgaver for begge stillingene vil være

 • teknisk oppfølging av kritiske underleverandører 
 • utvikling av intern kompetanse og metodikk innen struktur-faget
 • å bidra med teknisk input knyttet til metall og struktur på tvers av Imenco-konsernet

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

For begge stillingene ser vi etter deg som har en kreativ og løsningsorientert tilnærming til oppgaver, samtidig som du har en høy faglig integritet. Du trives med å jobbe detaljert og hands-on, men evner å se helheten og tenke strategisk. Du jobber godt selvstendig, men er opptatt av å spille dine kollegaer gode ved å dele kompetanse og kunnskap. 

Videre ser vi for oss at du har

 • høyere ingeniørutdanning med fokus på områder som struktur, metallurgi og subsea.
 • har kunnskap om relevante regelverk og standarder, f.eks. NORSOK og DNV
 • erfaring med å jobbe i “INVENTOR” eller tilsvarende Design & Engineering Software
 • erfaring med å jobbe i “ANSYS” eller tilsvarende Engineering Simulation Software

For rollen som struktur-ingeniør vil vi prioritere kandidater med minimum 5-10 års erfaring med subsea metalliske strukturer fra olje & gass- og/eller offshore vindmarkedet. Vi vil også vurdere kandidater fra andre ingeniørdisipliner med lang relevant arbeidserfaring. 

HVORFOR IMENCO CORROSION TECHNOLOGY?

 • Et hyggelig, fleksibelt og utviklingsorientert miljø med høyt faglig nivå som vil gi deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. Hos oss vil du få ansvar og utfordringer som gir utvikling.
 • Vi er et konsern i vekst og du vil bli en del av en spennende utvikling i årene som kommer. 
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser, ordnede og respektfulle arbeidsforhold, god pensjonsordning og gode forsikringsordninger.

Arbeidssted kan være ved våre kontorer i Stavanger/Voll eller Haugesund/Grinde. For den riktige kandidaten kan vi også vurdere andre lokasjoner. Det sentrale prosjektteamet er lokalisert i Haugesund/Grinde og man må påregne noe reisevirksomhet i forbindelse med prosjekter. 

Søknadsfrist: 27. november 2023 – søknader vurderes fortløpende.

Vi har hatt besøk av CEO i Imenco Corrosion Technology, Johan Tønsberg, som forteller mer om bedriften og stillingene. Lytt til podkasten her:

 

For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiverne

 • Espen Gismervik, tlf. 912 49 465 
 • Marita Stakkestad Hanstveit, tlf. 452 53 909

Registrer og send inn CV og søknad snarest, og husk å legge ved alle relevante attester og vitnemål. Rekrutteringspartneren vår behandler alle henvendelser konfidensielt – også overfor oss i Imenco Corrosion Technology i den innledende fasen dersom det er ønskelig.