Kongshavn Regnskap søker regnskapsfører

Regnskapsfører Kongshavn Regnskap

Kongshavn Regnskap er et regnskapsbyrå med lokal tilstedeværelse og nærhet til våre kunder. Vi tror at den beste markedsføringen er fornøyde ansatte og kunder. Hos oss vil du oppleve korte beslutningsveier, mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag og faglig utvikling. Vi har tro på at teknologi og moderne systemer er med på å gjøre arbeidsdagen enklere.

Vi søker nå etter en regnskapsfører til å bli en del av vårt sammensveisede team. Vi ser etter deg som ønsker å være en rådgiver som finner gode løsninger på både klassiske og nye problemstillinger. Vi har tro på at nysgjerrighet og lærevillighet er viktige egenskaper og vil derfor oppfordre nyutdannede til å søke. 

Ansvar og oppgaver

Hovedansvaret ditt vil være løpende oppfølging av kunder i team, periodisk rapportering, årsregnskap og annen økonomisk rådgivning.

Andre relevante arbeidsoppgaver vil være å 

  • bidra ifbm. utarbeidelse av skattemelding, skatt og skatteplanlegging
  • attestere inntektsopplysninger til det offentlige
  • oppdatere seg på regelverk fra offentlige myndigheter

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som er utdannet regnskapsfører og som har mål om å bli statsautorisert regnskapsfører eller allerede er det. Som person er du serviceinnstilt, en god sparringspartner og interessert i skybaserte regnskaps- og rapporteringsløsninger. 

Hvorfor Kongshavn Regnskap?

  • Veletablert selskap med et bredt spekter av kunder.
  • Som regnskapsfører i Kongshavn Regnskap vil du ta del i beslutningene og påvirke fremtiden til selskapet. 
  • Du vil bli en del av et sammensveiset team som har stort fokus på arbeidsmiljø og fleksibilitet i arbeidshverdagen. 
  • Kontoret har en svært sentral beliggenhet med eget treningsrom i bygget og team-trening med personlig trener én gang i uken.

Ønsker du mer informasjon om stillingen? Ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiverne

  • Espen Gismervik, tlf. 912 49 465
  • Marita Stakkestad Hanstveit, tlf. 452 53 909

Registrer og send inn CV og søknad snarest, og husk å legge ved alle relevante attester og vitnemål. Rekrutteringspartneren vår behandler alle henvendelser konfidensielt – også overfor oss i Kongshavn Regnskap i den innledende fasen dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: 29. november 2023 – søknader vurderes fortløpende.