NESJE søker en offensiv og markedsorientert daglig leder

Daglig leder NESJE AS

Vi omorganiserer og søker nå etter en offensiv og markedsorientert toppleder som får anledning til å lede oss inn i fremtiden. Med 82 års erfaring og merkevarestyrke i ryggen skal vi nå bygge opp nye NESJE.

Vi er en tradisjonsrik møbelbedrift som skal møte fremtiden på en offensiv måte. Vi produserer møbler og spesialinnredninger i det eksklusive segmentet med fokus på god design, høy kvalitet og skreddersydde løsninger. NESJE har tidligere blant annet levert møbler til Det hvite hus, den japanske keiserfamilie og Stortinget.

Som daglig leder i NESJE får du et helhetlig lederansvar for drift og utvikling av virksomheten. Vi ser store muligheter for merkenavnet NESJE – og ser etter deg som evner å forene markedsstrategisk tenkning med sterk gjennomføringskraft. Vi ser etter deg som er i stand til å skape entusiasme og drive frem gode prosesser i organisasjonen. Du har erfaring med endringsledelse og har klare tanker om hvordan du vil bidra til å realisere potensialet i NESJE.

VI SØKER DEG SOM:

  • er ambisiøs og resultatorienteretmotiveres av å skape resultater sammen med andre
  • har kommersiell teft og driv
  • har god arbeidskapasitet
  • har gode samarbeidsevner
  • er strategisk og analytisk
  • er strukturert med god gjennomføringsevne

Vi forventer ikke at du kjenner vår bransje fra før, men ønsker at du har klare tanker og ideer om hvordan NESJE kan styrke sin posisjon i markedet. Du har god forståelse for mekanismene i vår bransje. Du har relevant ledererfaring, fremstår som en naturlig leder og er kommersielt orientert. Det er en fordel om du har relevant høyere utdanning. Du har svært gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr en utfordrende og interessant operasjonell lederstilling i en tradisjonsrik virksomhet med gode vekstmuligheter. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og ordnede arbeidsforhold. Vi tilbyr en stilling der du sammen med dyktige kollegaer, et kompetent styre og engasjerte eiere blir spydspiss i fornyelsen av virksomheten.

For mer informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiver Jan Tore Hamnøy, tlf.  411 022 00, eller rådgiver Else-Margrete Liknes, tlf. 969 11 135.

Søknadsfrist: 22. august 2017 – søknader behandles fortløpende.

Tiltredelse: Etter nærmere avtale.