Nettpartner Bane søker prosjekteringsleder

Prosjekteringsleder Nettpartner Bane

Vil du bidra til å løse framtidens transportutfordringer i Norge? 

Som prosjekteringsleder vil du ha en bred kontaktflate og være en viktig bidragsyter i alle faser av prosjektene – fra tilbud til gjennomføring og evaluering. Du vil ha ansvar for prosjektering og være med å sikre at vi leverer kvalitet, til riktig tid og kostnad. 

Vi har de siste årene hatt solide resultater og er i dag rundt 100 stolte og engasjerte ansatte. Selv om vi har vokst mye har vi bevart vår gode kultur preget av en flat struktur, stort engasjement og god takhøyde. I Nettpartner Bane blir du en del av et sterkt fagmiljø som strekker seg langt for hverandre og kundene våre. 

Din profil

Vi ser etter deg som har erfaring med prosjekteringsledelse innen jernbane eller annen infrastruktur/bygg- og anlegg.  

Som person er du analytisk og nysgjerrig og har stor interesse for faget. For å trives godt i jobben som prosjekteringsleder ser vi for oss at du er trygg på din egen kompetanse og deler din kunnskap med kolleger, kunder og samarbeidspartnere. Du motiveres av selvstendige ansvarsområder og å oppnå resultater i  tett samarbeid med andre. 

Stillingen kan ha arbeidssted i Oslo eller en av de andre Nettpartner-lokasjonene. Det legges opp til god fleksibilitet og det må påregnes noe reisevirksomhet.

 

Ønsker du mer informasjon om stillingen? 

Ta kontakt med Jon Roti, direktør marked, plan og teknikk, tlf. 951 73 119

Du kan også kontakte vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiverne

  • Cathrine Vikse Johnsen, tlf. 976 09 098
  • Marita Stakkestad Hanstveit, tlf. 452 53 909

Vis din interesse ved å ta kontakt med oss eller registrere din CV og søknad. Rekrutteringspartneren vår behandler alle henvendelser konfidensielt – også overfor oss i Nettpartner Bane i den innledende fasen dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist:  Snarest – søknader behandles fortløpende.