Nettpartner Bane søker prosjektingeniør

Prosjektingeniør Nettpartner Bane

Vil du bidra til bærekraftige løsninger på fremtidens transportutfordringer i Norge? 

Hos oss får du spennende utfordringer og blir en del av et sterkt fagmiljø som strekker seg langt for hverandre og kundene våre. Som prosjektingeniør vil du ha en bred kontaktflate og være en viktig bidragsyter i alle faser av prosjektene. Du vil jobbe med alt fra prosjektering, kalkyler, planlegging og tilbud, og sikre at vi leverer kvalitet, til riktig tid og kostnad. 

Vi har de siste årene hatt solide resultater og er i dag rundt 100 stolte og engasjerte ansatte. Selv om vi har vokst mye har vi bevart vår gode kultur preget av en flat struktur, stort engasjement og god takhøyde. Hos oss blir du en del av en læringskultur i en organisasjon som investerer i de ansatte og legger til rette for vekst og utvikling. 

Din profil

Vi ser etter deg som har erfaring med planlegging og gjennomføring av prosjekter innen jernbane eller annen infrastruktur/bygg- og anlegg. Du har gjerne erfaring som prosjektleder, anleggsleder eller lignende og ønsker utviklingsmuligheter i et spennende selskap i vekst. 

Som person er du analytisk og nysgjerrig og har stor interesse for faget. For å trives godt i jobben som prosjektingeniør ser vi for oss at du er lærevillig, trygg på din egen kompetanse og deler din kunnskap med kolleger, kunder og samarbeidspartnere. Du motiveres av selvstendige ansvarsområder og å oppnå resultater i tett samarbeid med andre. 

Hvorfor velge Nettpartner Bane nå? 

I Nettpartner Bane blir du en del av et sterkt fagmiljø med korte beslutningsveier og engasjerte kollegaer hvor den enkelte “blør for drakta” og utgjør en forskjell. Vi opererer i et spennende marked, med flere store, pågående prosjekter og vi har store ambisjoner for fremtiden!

Stillingen kan ha arbeidssted i Oslo eller en av de andre Nettpartner-lokasjonene. Det legges opp til god fleksibilitet og det må påregnes noe reisevirksomhet.

Ønsker du mer informasjon om stillingen? 

Ta kontakt med Jon Roti, direktør marked, plan og teknikk, tlf. 951 73 119

Du kan også kontakte vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiverne

  • Cathrine Vikse Johnsen, tlf. 976 09 098
  • Marita Stakkestad Hanstveit, tlf. 452 53 909

Vis din interesse ved å ta kontakt med oss eller registrere din CV og søknad. Rekrutteringspartneren vår behandler alle henvendelser konfidensielt – også overfor oss i Nettpartner Bane i den innledende fasen dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist:  12. oktober – søknader behandles fortløpende.