SpareBank 1 – SR-Bank søker senior bedriftsrådgiver

Senior bedriftsrådgiver SpareBank 1 – SR-Bank

SpareBank 1 – SR-Bank er et offensivt finanskonsern med nasjonal distribusjon. Ønsker du en spennende jobb der du får bidra til utvikling og videre vekst? Vi ser etter en engasjert og målbevisst senior bedriftsrådgiver som vil være med oss å utvikle vår posisjon på Haugalandet og Sunnhordland. 

Som senior bedriftsrådgiver får du muligheten til å bidra til å styrke bankens posisjon i regionen. Vi søker deg som har interesse for næringslivet på Haugalandet og i Sunnhordland. 

Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester til våre kunder. Som senior bedriftsrådgiver hos oss jobber du alltid med mål om å se kundens behov ut fra hele produktbredden vi tilbyr. Vi ønsker at kundene velger oss som leverandør av finansielle tjenester, og søker derfor deg som er god på samhandling og god på å se muligheter. Vi tror at du motiveres av å bygge relasjoner, skape tillit og gi verdifulle råd. 

Du vil bli del av et kompetent fagmiljø med engasjerte kollegaer som samarbeider på tvers av avdelinger og selskap. Stillingen er plassert i SMB-teamet, og du vil jobbe tett sammen med to dyktige rådgivere ved kontoret vårt i Haugesund. Vi ønsker å oppnå suksess med ambisiøse mål og vektlegger et godt arbeidsmiljø for at vi skal nå disse sammen.

Stillingen rapporterer til Direktør SMB Haugalandet, Sunnhordland og Vestland. 

Ansvar og arbeidsoppgaver

Som senior bedriftsrådgiver skal du utvikle eksisterende kundeportefølje og skape nye kunderelasjoner. Videre vil du også bli en viktig støttespiller for våre bedriftskunder for at de skal nå sine bærekraftsmål. 

Dine andre sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil være

 • behovsavdekking, analyse og kredittvurdering av nye og eksisterende kunder
 • aktivt salg og markedsføring av bankens produkter
 • rådgivning overfor kunder i finansielle og økonomiske spørsmål

Din profil 

Vi søker deg med utdanning innenfor økonomi, regnskap, finans eller revisjon. For å lykkes i rollen tror vi at du har godt pågangsmot og ser på utfordringer som en mulighet til forbedring. Vi tror at vår nye bedriftsrådgiver motiveres av å bidra til lønnsom vekst, har gode analytiske ferdigheter og strukturerer arbeidet sitt godt. Videre tror vi at du motiveres av å jobbe proaktivt i et travelt miljø med høyt kundefokus.

Videre ser vi for oss at du 

 • har noen års arbeidserfaring fra bank, finans, revisjon, eller annen relevant bransjeerfaring 
 • trives med å bygge og pleie relasjoner og kommuniserer godt med kunder 
 • er opptatt av kvalitet i arbeidet og faglig utvikling
 • er trygg på deg selv som rådgiver og din egen kompetanse
 • kan kommunisere godt på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Som senior bedriftsrådgiver vil du ha en bred kontaktflate og samarbeide tett med kolleger og samarbeidspartnere. Det er derfor viktig at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter og evner å samarbeide godt på tvers av fagområder og avdelinger.

Hvorfor SR-bank? 

 • Et godt arbeidsmiljø med dyktige ansatte som heier på hverandre og spiller hverandre gode
 • En spennende arbeidshverdag med utfordrende arbeidsoppgaver 
 • Gode utviklingsmuligheter faglig og karrieremessig
 • Konkurransedyktig lønn og meget gode pensjonsordninger og ansattbetingelser på forsikringer og banktjenester

Arbeidssted vil i hovedsak være ved vårt kontor i Haugesund, men det vil også være muligheter for å jobbe ved et av våre lokalkontor i perioder.

Søknadsfrist: 24. juni 2024 – søknader vurderes fortløpende.

Lytt til Anders Hundseid, direktør SMB Haugalandet, Sunnhordaland og Vestland fortelle mer om selskapet og stillingen her:

Ønsker du mer informasjon om stillingen? 

Ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY ved rådgiverne

 • Fredrik Abrahamsen Deilkås, tlf. 984 72 541
 • Marita Eltvik Hansen, tlf. 909 31 870

Registrer og send inn CV og søknad snarest, og husk å legge ved alle relevante attester og vitnemål. Rekrutteringspartneren vår behandler alle henvendelser konfidensielt – også overfor oss i Sparebank 1 – SR-Bank i den innledende fasen dersom det er ønskelig.

Bakgrunnssjekk vil bli utført, etter samtykke fra relevante kandidater. 

Tiltredelse etter avtale.