Westcon Yard Florø søker prosjektleder

Prosjektleder Westcon Yard Florø

Westcon Yard Florø har en lang historie og er å regne som hjørnesteinsbedriften i Florø. Som Westcon-ansatt vil du bli en del av en bransje som stadig utvikler seg, og våre siste store kontrakter gir oss mange spennende utfordringer, men også sikkerhet og stabilitet for mange år fremover. Som arbeidsplass kan vi by på faglige utfordringer og utvikling, kjekke kollegaer og samhold, egen kantine, og gode fremtidsutsikter! I dag er vi ca 170 ansatte, og vi ser frem til å ønske enda en kollega velkommen til oss.

Våre forretningsområder omfatter produksjon av subseainstallasjoner, større skipsombygginger, forsvarsskip, samt reparasjon og service på skip og rigg. Westcon satser fremtidsrettet og jobber kontinuerlig med modernisering og bærekraft.

Som prosjektleder hos oss vil du ta del i spennende prosjekter sammen med engasjerte og kompetente kolleger. Du vil ha en bred kontaktflate og jobbe tett sammen med andre på tvers av prosjektteam. Arbeidshverdagen hos oss er variert, og du vil ha selvstendige ansvarsområder med mulighet for å påvirke. 

ROLLEN SOM PROSJEKTLEDER

Som prosjektleder vil du ta del i prosjekter på tvers av våre forretningsområder. Du vil ha ansvar for planlegging og fremdrift, samt oppfølging av budsjett og leveranser i prosjektet i tett samarbeid med andre. Du vil også bidra i interne forbedrings- og utviklingsprosjekt og være en viktig bidragsyter til at vi leverer prosjekt av god kvalitet. 

Dine andre sentrale arbeidsoppgaver vil være 

 • følge opp prosjektressurser, kunder og underleverandører i prosjektene
 • ta del i å utarbeide kalkyler, planer og tilbud
 • relasjonsbygging opp mot eksisterende og nye kunder

DIN PROFIL

For å trives godt i rollen som prosjektleder ser vi for oss at du er kundeorientert og god på planlegging. Du er analytisk og nysgjerrig, og motiveres av å finne gode løsninger sammen med andre. 

Vi ser for oss at du har god erfaring fra prosjektledelse, og er løsningsorientert og handlekraftig. Du har gjerne teknisk bakgrunn og utdanning innen ingeniørfag, prosjektledelse og/eller planlegging/administrasjon. 

Videre er det ønskelig at du

 • har bakgrunn fra Forsvaret
 • har kommersiell forståelse og erfaring fra tilbudsarbeid
 • har god økonomikompetanse
 • er strukturert og resultatorientert
 • har gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig på norsk og engelsk 
 • ønsker å være en god ambassadør for Westcons sikkerhetskultur og en bærekraftig utvikling

HVORFOR WESTCON YARD FLORØ? 

Vi håper vi har inspirert deg til å ønske å bli en del av Westcon-eventyret. Uansett hvilken fase av din karriere du er i, er det ditt ønske om å bidra faglig og sosialt som betyr mest for oss. Vi ser frem til å ønske nye, talentfulle kollegaer velkommen til Westcon Yard Florø!

Noen gode grunner til å velge oss:

 • Vi er i god driv og vekst – og er godt posisjonert for fremtiden.
 • Vi er en ledende leverandør av grønne og innovative løsninger innen offshore, energi og maritim industri med gode produksjonsfasiliteter og utmerket beliggenhet ved kysten.
 • Hos oss får du mulighet til å bli en viktig og synlig ressurs med stor påvirkningskraft i organisasjonen.   
 • I Westcon Yard Florø blir du en del av utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier og engasjerte eiere og kolleger. 

Vi har hatt besøk av Veronica Strømme Tansø og Vidar Brandsøy som forteller mer om bedriften og mulighetene fremover. Lytt til podkasten her:

For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved 

 • rådgiver Cathrine Vikse Johnsen, tlf. 976 09 098
 • researcher Allette Solberg, tlf. 900 20 132

Vis din interesse for stillingen ved å registrere din CV og søknad snarest.  Attester og vitnemål vedlegges søknad.  Alle henvendelser behandles konfidensielt – også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: 1. juni – vi gjør fortløpende vurderinger av søknadene og oppmuntrer derfor interesserte kandidater til å søke så snart som mulig.