Ydra søker Engineering Manager

Engineering Manager Ydra AS

Ydra er inne i en spennende utviklingsfase med fokus på innovative og bærekraftige løsninger i og rundt havrommet.  Vi søker derfor en Engineering Manager som skal lede og styrke vår avdeling for produktutvikling og engineering.

Vår nye Engineering Manager er en trygg leder som ønsker å bidra til å videreutvikle avdelingen i tråd med selskapets planer og vår bærekraftsfilosofi: Built-to-last. Du har et engasjement for personalledelse og evner å skape tillit, samarbeid og entusiasme hos ansatte. 

Stillingen inngår i ledergruppen og rapporterer til daglig leder.

Ansvarsområde

Som Engineering Manager vil du ha et overordnet ansvar for avdelingen inkludert rekruttering, personalledelse og medarbeiderutvikling. 

Andre relevante oppgaver vil være

  • å bidra til produktutvikling og designarbeid
  • samarbeid med leverandører og samarbeidspartnere
  • dialog med offentlige finansieringskilder til forskning og utvikling 
  • delta aktivt i kundearbeid   
  • tett samarbeid med salg og drift

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som er god på personalledelse og er i stand til å skape engasjement. Du driver frem gode prosesser og utfordrer gjerne dagens arbeidsmetoder. Du har en høyere utdanning innen relevant fagområde, eksempelvis innen maskin, mekatronikk, elektronikk e.l. 

Videre vil det være en fordel hvis du 

  • har erfaring med produktutvikling i en teknologibedrift
  • har en interesse for teknologi, miljø og bærekraft
  • evner å sette ting i system og arbeider strukturert

Hvorfor Ydra?

Vi tilbyr en stilling der du vil få mulighet til å utvikle deg med ansvar og oppgaver i et kompetent miljø. Vi har konkurransedyktige betingelser, ordnede arbeidsforhold, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.  

Stillingens lokasjon er i våre nye, flotte lokaler i Aksdal Næringspark. 

 

For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiver Lisa Røgelstad, tlf. 466 51 199, eller rådgiver – research & analyse Marita Stakkestad Hanstveit, tlf. 452 53 909.

Vis din interesse for stillingen ved å registrere din CV og søknad snarest.  Attester og vitnemål vedlegges søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt – også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: 21. juni 2023 – søknader behandles fortløpende

 

Tiltredelse: Etter nærmere avtale.