HAMNØY AS

HAMNØY er et rekruttering- og råd­givnings­firma med hele Norge som arbeidsplass. Med utgangspunkt i Haugesundregionen har vi vokst til å bli en landsdekkende aktør. Vi har per i dag 13 ansatte og avdelinger i Tysvær og i Oslo. Knif Jobb er vårt rekruttering- og rådgivningsfirma for det frivillige og ideelle Norge. Knif Jobb eies av Knif AS og HAMNØY AS i fellesskap.

Rekruttering, strategi­arbeid, leder­utvikling – vi hjelper våre kunder trygt i hamn med av­gjørende prosesser.

HAMNØY har som ambisjon å hele tiden utvikle oss og bli enda bedre til å levere god rekruttering og rådgivning til enda flere. Vi skal være fremtidsorienterte og klare for de utfordringene som måtte komme. Vi arbeider med noe av det viktigste i enhver organisasjon: Å rekruttere rett person på rett plass.

Vi søker nå etter flere nye kolleger til å bli med oss i jakten etter de flinkeste folka. Om du kan tenke deg å jobbe for HAMNØY er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Ta kontakt med en av oss for å høre mer om mulighetene i HAMNØY, eller scroll ned for å sjekke ut ledige stillinger hos oss. 

Som en del av team HAMNØY vil du være en del av en engasjert og kunnskapsrik gjeng. Vi har høyt fokus på kompetanseheving og utvikling, vi legger til rette for fleksible arbeidsdager, og selv med et høyt tempo er det alltid rom for å slå av en hyggelig prat sammen. 


Noen av våre rådgivere. Bli bedre kjent med oss her

HAMNØY AS er et rekruttering- og råd­givnings­firma med hele Norge som arbeidsplass. Vi har 13 ansatte på Vestlandet og i Oslo. Knif Jobb AS er en del av vårt team, og eies av HAMNØY AS og Knif AS i fellesskap. HAMNØY AS eies av Hamnøy Holding (80 %) og Knif AS (20 %). Vi er dedikert til å finne fagspesialister og ledere som er opptatt av å skape resultater. Vi løser mange typer rekrutteringsoppdrag i et bredt spekter av bransjer og fagfelt. Vi hjelper også våre kunder med utvikling av ledere, team og organisasjonen. Det grunnleggende målet er alltid likt – å legge til rette for langsiktig verdiskapning hos våre kunder. For å oppnå dette har vi definert fire kjerneverdier som skal kjennetegne en Hamnøy-representant i enhver situasjon; Diskré, fleksibel, effektiv og kompetent. I 2022 omsatte vi for ca. 24,4 mill kr. For mer informasjon, se hamnoy.no.

Stillinger ute nå

Kunde Stilling Søknadsfrist Arbeidssted  
Stilling: Rådgiver Søknadsfrist: Snarest Arbeidssted: Ålesund Mer info