Slik forbereder du deg til videointervju

Vi bruker ofte videointervju i rekrutteringsprosessen. Les våre råd til hvordan du som jobbsøker kan forberede deg til videointervju.

Vi i HAMNØY er opptatt av å utnytte mulighetene digitale verktøy gir oss. I denne sammenheng benytter vi ofte videointervju i tidlig fase av rekrutteringsprosessen. Vi har satt sammen noen praktiske råd til hvordan du som jobbsøker kan forberede deg til videointervju.

E-post og tidsinnstillinger

Når du søker jobb vil vi generelt anbefale at du benytter din private e-postadresse. Samtidig bør du forsikre deg om at tidsinnstillingene for kontoen du bruker er riktige. Dersom du mottar en innkallelse med en kalenderinvitasjon justeres tidspunktet til din gjeldende tidssone.

Tekniske forberedelser

Test at lyd, mikrofon og webkamera fungerer optimalt på din enhet og test gjerne ut videoløsningen på forhånd.

Opptreden

Vi anbefaler at du forbereder deg på samme måte som du ville gjort til et fysisk intervju. Logg deg på noen minutter før oppstart, så er du klar til avtalt tidspunkt. Kleskoden er også den samme som ved et fysisk intervju.

 

Registrer din CV her

 

Dersom du har et spørsmål til oss, eller ønsker at vi tar kontakt med deg, kan du legge inn en melding til oss i vår chat som du finner nede til høyre på skjermen, eller kontakte en i team HAMNØY:

Jan Tore Hamnøy, tlf. 411 02 200, jth@hamnoy.no

Else-Margrete Liknes, tlf. 969 11 135, eml@hamnoy.no

Pål Meyer, tlf. 416 68 192, pm@hamnoy.no 

Bjørg Hildrum Saltveit, tlf. 907 37 254, bhs@hamnoy.no