Adresseavisen søker nyhetsredaktør

Nyhetsredaktør Adresseavisen AS

Vil du være med og videreutvikle Trondheim og Midt- Norges viktigste nyhetsleverandør?

Vi leter etter en faglig sterk og inspirerende leder som sørger for at Adresseavisen fortsatt er nyhetsledende og setter lokal og nasjonal dagsorden i vårt nedslagsfelt.

Adresseavisen er den største nyhetsredaksjonen nord for Dovre og har skyhøye ambisjoner på vegne av våre lesere. Vi jobber med både hendelser og egne journalistiske satsninger innenfor alle samfunnsområder. I tillegg satser vi tungt på grundig og undersøkende journalistikk. 

Som nyhetsredaktør leder du det overordnende redaksjonelle arbeidet gjennom tydelige prioriteringer. Du vil også ha ansvar for kvalitet og etikk i alt vi gjør. Du vil være sjefredaktørens forlengede arm i redaksjonen, du ser muligheter og løsninger, og du utfordrer og motiverer medarbeidere til å gi sitt beste.  

Nyhetsredaktøren er leder for alle reportasjeledere i redaksjonen, og vi ser etter deg som har lyst til å motivere og utvikle andre ledere.  

Vi har mange dyktige journalister i redaksjonen, og vi ønsker oss en nyhetsredaktør som: 

  • Evner å drive frem journalistikk på viktige saksområder
  • Vil være med og digitalisere og videreutvikle journalistikken  
  • Er bunnsolid i presseetiske spørsmål og opptatt av kvalitet i journalistikken
  • Motiverer andre gjennom god ledelse, og gjør at folk rundt deg har det gøy på jobb 
  • Evner å tenke nytt og trives med endring 
  • Evner å bygge tillit i hele organisasjonen
  • Er tydelig på hvor vi skal og hvorfor 

Stillingen inngår i ledergruppen i Adresseavisen.  

Er du interessert i stillingen, ta kontakt med HR direktør i Adresseavisen Marthe Lyng. Dere treffer henne på telefon 412 15 363. Eventuelt kan sjefredaktør Kirsti Husby kontaktes på tlf. 95198734.   

Ta gjerne også kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiver Jan Tore Hamnøy, tlf. 411 02 200, eller researcher Kristine Valen, tlf. 926 94 052. 

Vis din interesse for stillingen ved å registrere din CV og søknad snarest. Attester og vitnemål vedlegges søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt – også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig. 

Søknadsfrist snarest.