Gasnor søker Ingeniør teknisk sikkerhet

Ingeniør teknisk sikkerhet Gasnor

Gasnor er en ledende aktør i leveranser av energi til norsk industri og skipsfart. Vi har flere av Norges største bedrifter som kunder. Gasnor er en pådriver for det grønne skiftet og ser store og spennende muligheter inn i fremtiden. Vi satser sterkt på naturgass, biogass og hydrogen. 

Nå ønsker vi å styrke oss med en engasjert og dyktig HMS-ingeniør innen teknisk sikkerhet som skal bidra til vårt arbeid for en sikker og grønnere fremtid. Bli med på laget vårt! 

Som Ingeniør teknisk sikkerhet vil du få en spennende og allsidig stilling der du jobber på tvers av avdelinger og prosjekter. Du vil ha en variert og selvstendig arbeidshverdag, med gode utviklings- og påvirkningsmuligheter. Sammen med dyktige og engasjerte kollegaer vil din fremste oppgave være å bidra til at Gasnor driver sikkert og trygt. Stillingen rapporterer til HMSK-sjef. 

Arbeidssted vil være ved et av våre kontorer.  

ANSVAR OG ARBEIDSOPPGAVER

Du vil jobbe tett mot både drifts- og prosjektorganisasjonen og bidra til teknisk sikkerhet på våre anlegg, operasjoner og prosjekter. Du vil være rådgiver innen teknisk sikkerhet internt i organisasjonen, men også ut mot eksterne kunder, kontraktører og tilsynsmyndigheter. Videre vil du lede og fasilitere ulike risikovurderinger i prosjekt og operasjoner og påse at alle barrierer er i påkrevd tilstand.

Dine andre sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil være

 • å bidra til sikker drift og beredskap ved Gasnor sine operasjoner, herunder produksjonsfabrikker, terminaler og transport på land og sjø
 • å bidra i  kvantitative risikovurderinger (HAZOP/LOPA, QRA) 
 • sikre at alle prosjekter og operasjoner blir utført etter gjeldende interne og eksterne krav

Du vil inngå i et team sammen med HMS-ingeniør operasjonell sikkerhet og HMSK-sjef. Det vil være en fordel om du er allsidig og har et ønske om en sentral funksjon som jobber både mot drift, operasjon og prosjekt. Du vil bli involvert i mange spennende prosjekter i vår satsing på biogass og hydrogen. 

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG PERSONLIGE EGENSKAPER

Vår nye Ingeniør teknisk sikkerhet er en målbevisst lagspiller som deler vår entusiasme for energimarkedet, og som bidrar til at sikkerhet går foran alt i vår daglige operasjon. Vi mener det er en fordel at du har erfaring fra olje- og gassvirksomhet eller tilsvarende industri med storulykkepotensiale. Du er analytisk og kvalitetsbevisst, og viser engasjement for det grønne skiftet.

Videre er det ønskelig at du har

 • utdannelse på masternivå innen fagområdet, men relevant bachelorgrad og arbeidserfaring kan kompensere for manglende mastergrad
 • hovedkompetanse innen fagområdet teknisk sikkerhet og prosess samt gode kunnskaper om relevante regelverk og standarder
 • god systemforståelse og gjerne flerfaglig kompetanse
 • evnen til å initiativ og jobbe selvstendig
 • gode språkferdigheter i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Som Ingeniør teknisk sikkerhet hos oss har du en bred kontaktflate og selvstendige ansvarsområder. Det er derfor viktig at du er proaktiv og initiativrik, har gode kommunikasjonsferdigheter og evner å samarbeide godt på tvers av prosjekter og avdelinger.

HVORFOR GASNOR? 

 • Vi tilbyr en solid og trygg arbeidsplass, kjekke kolleger og et meningsfylt samfunnsoppdrag.
 • Hos Gasnor blir du en viktig og synlig ressurs som får påvirke og forme egen hverdag og bidra til vekst i et selskap med store ambisjoner.
 • Du vil inngå i et inspirerende tverrfaglig miljø med kompetente og engasjerte medarbeidere. 
 • Gasnor tilbyr konkurransedyktige vilkår, samt gode pensjons-/forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 10. desember 2023 – vi vurderer søknader fortløpende

Ønsker du mer informasjon om stillingen?

Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Hamnøy AS ved rådgiverne

 • Fredrik Abrahamsen Deilkås, tlf. 984 72 541
 • Cathrine Vikse Johnsen, tlf. 976 09 098
 • Tonje Lavik Hansen, tlf. 902 46 867

Du kan også kontakte HMSK-sjef i Gasnor, Ole Lund, tlf. 909 15 222.

Registrer og send inn CV og søknad snarest, og husk å legge ved alle relevante attester og vitnemål. Rekrutteringspartneren vår behandler alle henvendelser konfidensielt – også overfor oss i Gasnor i den innledende fasen dersom det er ønskelig.