HAMNØY søker etter rådgiver på Nordvestlandet

Rådgiver HAMNØY AS

Vi i rekrutteringsfirmaet HAMNØY opplever god etterspørsel etter våre tjenester, og ønsker å styrke vår tilstedeværelse på Nordvestlandet. Vi jobber med mange spennende kunder i området, og har som ambisjon å bli enda bedre til å hjelpe enda flere med god rekruttering. 

Nå søker vi etter en selvstendig og resultatorientert rådgiver på Nordvestlandet som ønsker å sette spor og å ta en sentral rolle i videreutviklingen av HAMNØY. 

Ønsker du å bli en del av et faglig sterkt og målbevisst lag bestående av trivelige og engasjerte kollegaer? Da håper vi å høre fra deg. 

Ansvar og arbeidsoppgaver 

Hos oss vil du få en selvstendig og allsidig rolle med ansvar for prosjektledelse og gjennomføring av rekrutteringsprosesser fra A-til-Å. Du vil jobbe med rekrutteringer på tvers av bransjer, stillingsnivå og geografi, men med hovedfokus på Nordvestlandet og Midt-Norge. 

Vi i HAMNØY har kunder og oppdrag over hele Norge, og en klar ambisjon om å vokse videre sammen med våre kunder. Vårt rekrutteringslag består i dag av 13 ansatte med hovedkontor på Haugalandet og avdelingskontor i Oslo. Som rådgiver på Nordvestlandet vil du jobbe tett sammen med kollegaer i Oslo og på Haugalandet, og bli sentral i å bygge opp vår satsing på Nordvestlandet. 

Som rådgiver hos oss blir du en del av et effektivt og faglig dyktig team som snur seg raskt rundt for kundene, kandidater og hverandre. Vårt felles prosjekt er å hjelpe våre kunder med å lede ansettelser trygt i hamn. Vår viktigste markedsføring er den serviceopplevelsen vi leverer til våre kunder og kandidater.  Vi er kjent for å løse rekrutteringsoppdrag på en profesjonell, grundig og effektiv måte. 

Dine sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver blir å

 • gjennomføre rekrutteringsprosesser fra jobbanalyse til ansettelse 
 • samarbeide tett med resten av rekrutteringsteamet i gjennomføringen av oppdrag
 • bygge gode og varige relasjoner med kunder og kandidater 
 • drive salg, relasjonsbygging og markedsføring av HAMNØY og Knif Jobb
 • gjennomføre organisasjonsutviklingsprosesser og andre relevante oppdrag for våre kunder 

Som rådgiver i HAMNØY vil du også få anledning til å hjelpe våre kunder i det frivillige og ideelle Norge gjennom vårt datterselskap Knif Jobb

Arbeidssted og utgangspunkt for stillingen er på Nordvestlandet. Vi er fleksible og finner frem til praktiske løsninger sammen. 

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper 

For å trives hos oss ser vi for oss at du har en sterk motivasjon for å videreutvikle deg som rådgiver. Du er opptatt av god kvalitet og ønsker å bruke ditt engasjement og kompetanse til å bistå våre kunder med god rådgivning og rekruttering. 

Du har erfaring fra og relevant høyere utdanning innen eksempelvis HR, ledelse eller organisasjonspsykologi, og en samlet faglig tyngde som gir deg trygghet som rekrutteringsrådgiver. 

Som person er du analytisk, nysgjerrig og engasjert. Du har stor interesse for faget, er lærevillig og deler din kunnskap med kolleger og kunder. Du motiveres av selvstendige ansvarsområder og å oppnå resultater i tett samarbeid med andre. 

Vi kompromisser ikke på kvalitet, og arbeider med stort engasjement, og ser derfor etter en kvalitetsbevisst person som forstår viktigheten av å yte det lille ekstra. 

Videre ser vi for oss at du 

 • er kundeorientert og en god relasjonsbygger
 • arbeider systematisk med god gjennomføringskraft
 • arbeider effektivt med digitale arbeidsverktøy og løsninger
 • har gode språkferdigheter i norsk og engelsk, og sans for god presentasjon

Hvorfor HAMNØY? 

 • Du vil få muligheten til å bli en del av et faglig engasjert team og et uformelt miljø, omgitt av rause kolleger med høye ambisjoner. 
 • Hos oss vil du få innflytelse og mulighet til å forme og utvikle din egen arbeidshverdag. 
 • Mulighet til å arbeide med tjenester som er strategisk viktig for våre kunder.
 • Vi har dokumenterte resultater og et godt fundament for videre vekst på Nordvestlandet.
 • Du kommer tett på interessante kandidater og kunder i mange forskjellige bransjer.
 • Du vil få god opplæring, nødvendige kurs og sertifiseringer, og mulighet til å utvikle deg og få mer ansvar i selskapet. 
 • Stor grad av fleksibilitet og konkurransedyktige betingelser.

Søknadsfrist: 15. august 2024 søknader vurderes fortløpende.

Bli bedre kjent med oss og satsingen på Nordvestlandet i Stillingspodden vår her:

 

Ønsker du mer informasjon om stillingen? 

Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere 

 • Tonje Lavik Hansen, tlf. 902 46 867
 • Cathrine Vikse Johnsen, tlf. 976 09 098
 • Jan Tore Hamnøy, tlf. 411 02 200

Vis din interesse for stillingen ved å registrere din CV og søknad snarest. Attester og vitnemål vedlegges søknad.

Tiltredelse: Etter nærmere avtale