Knif Fundraising søker fundraisingsrådgiver

Fundraiser Knif Fundraising

Vil du bidra til at frivillige organisasjoner kan gjøre mer av det gode de er satt til verden for å gjøre?

Hos oss får du spennende utfordringer og blir en del av et sterkt fagmiljø som strekker seg langt for hverandre og kundene våre. Som fundraisingsrådgiver vil du bistå våre kunder med å designe og gjennomføre fundraising vekststrategier med målsetning om å skape sterk og bærekraftig gavevekst for våre kunder. Vi arbeider innen de fleste områder innen innsamling, blant annet: online fundraising, konseptutvikling, telemarketing, takk og lojalitet, storytelling, dialogvenner (leadsgenerering), samt DM, og har workshops innen flere tema.

I dag teller teamet vårt 12 stolte og engasjerte personer, og vi er en blanding av både ansatte og innleide. Vi er et team av profesjonelle fundraisere, fagspesialister og prosjektledere med lang fartstid i bransjen. Vi følger med på det som rører seg av behov og muligheter, noe som kommer våre kunder til gode. Vi er et lite firma som vokser fort, og vår kultur er preget av stort engasjement og god takhøyde. 

Nå ser vi etter en erfaren fundraiser som ønsker å bistå våre spennende kunder med online fundraising, telemarketing og design- og konseptutvikling. Hos oss vil du få mulighet til å lede spennende prosjekter og bidra til å videreutvikle produktene våre. 

DIN PROFIL

Vi ser etter deg som ønsker utviklingsmuligheter i en spennende organisasjon i vekst. Du har mer enn fem års erfaring innen fundraising og kan vise til oppnådde resultater. Som person er du selvstendig og har en stor faglig nysgjerrighet. Du trigges av å ha selvstendige ansvarsområder, samtidig som du er en del av et team som spiller hverandre gode. 

For denne stillingen vil det være nødvendig med erfaring fra online fundraising og solid forståelse av digitale plattformer. Vi ser for oss at du har sterke prosjektlederegenskaper med evne til å lede og koordinere flere initiativer samtidig. 

Hos oss bruker vi mange ulike systemer og kommunikasjonsformer, det er derfor viktig at du har gode digitale ferdigheter, og kommuniserer godt på norsk både muntlig og skriftlig. 

Personlige egenskaper vi vil verdsette høyt er at du er proaktiv og selvsikker – men samtidig ydmyk, åpen og ærlig. Vi ser for oss at du er komfortabel med å stå foran både store og små forsamlinger. Til tider kan det være et høyt tempo og mange baller i luften, og du må derfor tåle litt stress og trives med en dynamisk hverdag. 

HVORFOR VELGE KNIF FUNDRAISING NÅ?

Hos oss vil du få gode utviklingsmuligheter, og mulighet til å bidra i en stor bredde av prosjekter som skal bidra til gavevekst for våre kunder. Du blir en del av et miljø hvor tonen er kjapp og uformell, og hvor dine ideer og initiativer blir verdsatt.

Vi opererer i et spennende marked, med flere spennende og store prosjekter fremover, og vi har store ambisjoner for fremtiden!

Det legges opp til god fleksibilitet og mulighet til å sitte hvor du vil når du jobber. Hovedkontoret vårt er i Oslo, men vi har teammedlemmer i Spania, Oslo – ja til og med i Ålesund.

Som en del av vårt team vil du ikke bare få konkurransedyktig lønn, men også Norges beste innskuddspensjonsordning og solide forsikringsordninger.

Marius Hammer og Cecilia Sbertoli fra Knif Fundraising forteller mer om organisasjonen og stillingen her:

Vekket dette din nysgjerrighet og du ønsker mer informasjon om stillingen?

Ta gjerne kontakt med  vår rekrutteringspartner Knif Jobb AS for en uforpliktende samtale. 

  • Cathrine Vikse Johnsen, tel. 976 09 098
  • Tonje Lavik Hansen, tel. 902 46 867

Vis din interesse ved å ta kontakt med oss eller registrere din CV og søknad. Rekrutteringspartneren vår behandler alle henvendelser konfidensielt – også overfor oss i Knif Fundraising i den innledende fasen dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: 15. april 2024 – søknader vurderes fortløpende.