Westcon Yard Florø

Westcon Yard Florø er i god driv og trenger nå flere ansatte med på laget innen flere fagfelt. Vi har fulle ordrebøker og nye store kontrakter til signering som gir langsiktig trygghet og spennende muligheter for arbeidsplassen vår. 

Westcon Yard Florø har behov for å styrke seg på både teknisk og administrativ side. Vi ser etter folk som er flinke til å prosjektere, planlegge og lede prosjekter. Vi trenger prosjektingeniører, og ansatte innen støttefunksjoner som økonomi og administrasjon. I tillegg ser vi også etter fagarbeidere innen en rekke disipliner.

Nye stillinger vil jevnlig bli lyst ut i tiden fremover. I mellomtiden er du velkommen til å registrere en åpen søknad om jobb hos oss, aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Folkene hos Westcon Yard Florø er vår viktigste ressurs. Vi ser frem til å høre om hva som engasjerer og driver deg, og hvordan du kan bidra i videreutviklingen av Westcon Yard Florø. 

Vi har hatt besøk av Veronica Strømme Tansø og Vidar Brandsøy som forteller mer om bedriften og mulighetene fremover. Lytt til podkasten her:

 

HVORFOR JOBBE HOS WESTCON YARD FLORØ?

  • Vi er i god driv og vekst – og er godt posisjonert for fremtiden.
  • Vi er en ledende leverandør av grønne og innovative løsninger innen offshore, energi og maritim industri med gode produksjonsfasiliteter og utmerket beliggenhet ved kysten.
  • I Westcon Yard Florø blir du en del av utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier og engasjerte eiere og kolleger.
  • En mulighet til å bli en viktig og synlig ressurs med stor påvirkningskraft i organisasjonen.

Ønsker du å bli en del av laget i Westcon Yard Florø? Se aktuelle stillinger nederst på denne siden ⬇️

 

 

 

Westcon Yards, Florø er en del av Westcon Group og er et moderne verft som satser innenfor skip, subsea, rigg og offshore. Høyt kvalifiserte medarbeidere, godt utbygde fasiliteter og, og fokus på bærekraft og innovasjon er nøkkelen til fornøyde kunder som kommer igjen og igjen.

Les mer om oss på westcon.no/yards

Se alle ledige stillinger til Westcon Yard Florø her.