Westcon Yard Florø

Westcon Yard Florø er i god driv og trenger nå flere ansatte med på laget innen flere fagfelt. Vi feirer i disse dager 10-års jubileum med fulle ordrebøker og nye kontrakter til signering. 

Vi har behov for å styrke oss både på teknisk og administrativ side. Vi ser etter folk som er flinke til å prosjektere og planlegge. Vi skal også ansette ingeniører, og vi trenger dyktige prosjektledere. Vi har også et behov for flere ansatte innen støttefunksjoner som økonomi og administrasjon. 

Folkene hos Westcon Yard Florø er vår viktigste ressurs. Vi søker etter målbevisste lagspillere som får energi av å finne gode løsninger sammen med andre. 

 

HVORFOR JOBBE HOS WESTCON YARD FLORØ? 

  • Vi er i god driv og vekst – og er godt posisjonert for videre vekst i markedet. 
  • Vi er en ledende leverandør av grønne og innovative løsninger innen offshore, energi og maritim industri med gode produksjonsfasiliteter og utmerket beliggenhet ved kysten.
  • En mulighet til å bli en viktig og synlig ressurs med stor påvirkningskraft i organisasjonen.   
  • I Westcon Yard Florø blir du en del av utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier og engasjerte eiere og kolleger. 
  • Det tilbys konkurransedyktige lønnsbetingelser, attraktive ordninger og velferdstilbud. 

 

Vi har hatt besøk av verftsdirektør, Trygve Solaas, og HR-leder, Ninja Tolo Ness, som forteller mer om Westcon Yard Florø. Lytt til podkasten her:

 

Ønsker du å bli en del av laget i Westcon Yard Florø? Se aktuelle stillinger nederst på denne siden ⬇️

 

Westcon Group består av en rekke selskaper og er en totalleverandør av de beste og mest innovative løsninger, tjenester og produkter innen riggmodifikasjon, skipsbygging, skipsreparasjon, design, offshore, løfteteknikk og elektroautomasjon. Westcon ble etablert I 1981 og har nå over 1000 ansatte.

Westcon Yard Florø er en del av Westcon Group og er et moderne verft som satser innenfor skip, subsea, forsvaret og rigg. Kostnadseffektivitet, godt utbygde fasiliteter og høyt kvalifiserte medarbeidere er nøkkelen til fornøyde kunder som kommer igjen og igjen. Les mer om oss på westcon.no/yards

Se alle ledige stillinger til Westcon Yard Florø her.

Stillinger ute nå

Kunde Stilling Søknadsfrist Arbeidssted  
Stilling: Prosjektleder Søknadsfrist: Snarest Arbeidssted: Florø Mer info