iFinnmark.no søker allsidig og effektiv frontsjef / journalist

Frontsjef / journalist iFinnmark

Hos oss får du en variert arbeidsdag i en utviklingsorientert redaksjon som har som mål å være nyhetsledende i Finnmark hver eneste dag. Vi ble nylig kåret til årets mediehus i Amedia, er innovative, og satser på både tekst, bilde og video.  

Stillingen som frontsjef / journalist har kontorsted enten i Kirkenes eller Vadsø. Her vil du inngå i turnus som frontsjef. Som frontsjef har du ansvaret for at vi vinner nyhetskampen hver dag. Du er også nyhetsleder på kveldstid og i helger. Som journalist produserer du nyheter med tekst, bilde og video. Stillingen rapporterer til ansvarlig redaktør. 

Vi snur oss raskt, tar mulighetene, og er ikke redd for å heie på gode ideer. Hos oss får du muligheten til å utvikle deg som journalist i en av Amedias beste aviser de siste årene.
En jobb hos oss er et strålende springbrett for deg med ambisjoner, og flere av våre tidligere ansatte har blitt rekruttert til større redaksjoner og lederstillinger.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG BAKGRUNN: 

  • Journalistisk utdanning og erfaring vil bli vektlagt
  • Instinkt for gode nyhetssaker og evne til å se de gode historiene rundt deg
  • Klar forståelse for medieutvikling og digitalisering 
  • God presseetisk vurderingsevne
  • Gode språkferdigheter, skriftlig og muntlig

PERSONLIGE EGENSKAPER: 

  • Resultatorientert
  • Pågangsmot
  • God kommunikator 
  • Lærevillig 
  • Lagspiller 

Om du har noe av det vi er på jakt etter, og har ambisjoner og ønske om å utvikle deg videre, oppfordrer vi deg til å vise interesse for stillingen. 

Som frontsjef / journalist i iFinnmark vil du bli en del av et mediekonsern i positiv utvikling og vekst. I Amedia er det gode karriere- og utviklingsmuligheter. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, ordnede arbeidsforhold, god pensjonsordning og gode forsikringsordninger. Arbeidssted er i våre lokaler i Kirkenes eller Vadsø. 

Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på karriere.amedia.no


For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiver Jan Tore Hamnøy, tlf. 411 02 200, eller rådgiver Kristine Valen, tlf. 926 94 052. 

Vis din interesse for stillingen ved å registrere din CV og søknad snarest. Attester og vitnemål vedlegges søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt – også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig.

 

Søknadsfrist:  Snarest – søknader vurderes fortløpende.

Tiltredelse: Snarest.